Da stiu despre ce vb, uite cum sta treaba din cate am inteles eu de la cei de la reprezentanta de la Citroen! Masina are 4 garzi: in ultimele 2 masina e ridicata, antepenultima este cea normala, 1 pt a se lasa foare jos, apoi, daca nu exista ulei in intalatie din diferite probleme (ceea ce am patit eu) masina se lasa sub ultima garda si se aseaza pe niste suporti de cauciuc, lasand spatiu foarte-foarte mic intre roti si aripi cat si intre partea de sub masina si asfalt, daca nu ar exista acestia ea s-ar aseza pe asfalt si rotile ar atinge cotraaripile si s-ar produce niste avarii serioase la suspensii! Este ceva de genu ca si un backup sistem...Deci, cand masina e lasata jos(cand este ulei hidraulic in instalatie, pe garda minima), se creeaza presiune in sistem astfel incat masina nu ajunge pe acei tamburi de cauciuc, dar cica oricum mai are niste kestii care atenueaza miscarea (ca si niste arcuri, cilindri, habarnam ce..).
Dupa cum ai zis u cu cilindrii respectivi, nu ar trebui ca pe toate garzile sa atenueze miscarea? poate si de aceea cand o ai masina prea ridicata sau coborata se comporta ca si cum ai avea o masina facuta de Snoop Doggy Dog, sare ca nebuna cand mergi cu ea si dai de denivelari!
Da, stiu ca bateriile se termina rpd iarna deoarece sunt temperaturi extreme (chit ca era in garaj), dar vara, nu sunt la fel temp mari care ar putea afecta bateria...si chiar daca nu o afecteaza semnificativ, incearca sa lasi masina pe ultima garda 2 sapt si ai sa vezi ca mai ai din bateria full jumate, sa nu mai ziceam ca pe masiniile noastre majoritatea sunt baterii second, care au durata de viata de 5 ani, si urmeaza sa expire, deci, mari sanse sa ajungi cu nici 30% din ea...asta in cel mai rau caz!

Se poate si mai bine!
Nush, parerea mea! :P