Am crezut ca este ulei hidraulic si m-am grabit sa ajung la cel mai apropiat service care stiam ca rezolva problema, cand am ajuns acolo, surpriza, nu mai curgea din spate ci din fata (la 15 cm in fata si 15cm dreapta de unde ar fi schimbatorul de viteze, sub masina (prima data masina era in panta, acum statea pe suprafata plana)...
Pe drum singurele simtome care le-am observat erau ca masina cateodata refuza sa urce in turatii, adica apasam pedala de acceleratie in podea si nu voia sa urce turatia mai mult de 2000, 2500 sau 3000 (clima era pe treapta 5 pe automat)...
Mentionez ca nu mi-a aparut nici o alerta si temperatura apei si a uleiuliui este buna, la fel si in bord, nu imi indica ca ar fi nivel mic la una din ele, si mai ciudat, nu este ulei hidraulic ci apa...
Am fost acum dimineata la service si ei mi-au zis ca e condens de la clima ca a fost foarte cald afara si ca are un furtun care aduna apa intr-o tavita si apoi curge pe jos cand e plina tavita...bla bla...dar eu nu prea cred pt k azi dimineata, sub masina era o balta de era de vreo 20cm patrati)...
Ce componente, conducte, orice ar putea fi in zona respectiva prin care sa contina apa sau un lichid asemanator apei! (am marcat cu verde pe poza zonele de sub masina din care curgea lichidul respectiv)