In primul rand, am stabilit programul intalnirii:
1. Datele certe de desfasurare: 17-19 August, deci de vineri pana duminica.
Plecarea "oficiala" va fi vineri dimineata, daca doriti sa formam o coloana din bucuresti cu atat mai bine, eu vreau s-o iau pe Transfagarasan totusi. E un ocol de ~100km dar merita.
Ziua de vineri va fi folosita pentru cazare, socializare, etc.
Sambata:
In prima jumatate a zilei vreau sa ne mobilizam sa vizitam un loc pitoresc sau specific judetului Harghita (la asta ne ajuta baietii din partea locului)
La intoarcere o sa avem, la propunerea lui Eugen, 1-2h dedicate unui mic bazar de piese de schimb precum si schimbului de experiente, impresii si sfaturi.
Seara va vom pregati un mare cazan de gulas la foc de tabara, precum si o tombola avand ca principale premii machete Citroen.
Duminica:
Dimineata o sa avem o "festivitate" in cadrul careia se va multumi tuturor pentru participare, fiecare participant primind o diploma. De asemenea vom avea cateva diplome si pt cele mai frumoase/urate masini.
2. Cazare:
O casa cu ~20 locuri cazare si un teren imprejmuitor de 1ha. Aici va fi "cartierul general" si locurile de cort.

La 500m distanta sunt celelalte 5 case despre care vorbea "awar" intr-un post anterior, deci cine nu are loc in prima casa se cazeaza aici.
Casele sunt dotate cu toate cele necesare: baie, bucatarie, apa calda.
Nu ne-am lamurit inca daca vom avea camere de 2 locuri sau numai de 4. Probabil ca intimitatea nu va fi la loc de cinste, dar pentru 2 nopti ne descurcam.
Cazarea va costa 25-30RON /persoana/noapte si 10RON/cort/noapte.
3. Taxa de participare:
Va fi de 35ron/persoana, pentru acoperirea cheltuielilor de organizare - premii tombola, diplome, si mai ales gulas.
atat deocamdata.
Ce parere aveti?