Face programare la ATS ptr. verificarea masinii si obtinerea unui istoric al acesteia.
Proprietarul masinii a fost intru-totul de acord cu doleantele cumparatorului, se deplaseaza la ATS la data si ora stabilita. Pretul 1 milion/verificare.
Proprietarul (pe buna dreptate) cand aude ca nu este lasat sa stea langa masina sa vada cu ochii lui ce probleme are (daca are) ia foc. Isi ia talonul si pleaca. A patit-o cu o Skoda Octavia pe care a dus-o in service, nesupravegheata si i-au inlocuit cauciucurile.
Amicul meu ii cere individului de la receptie (in numele proprietarului masinii si in prezenta acestuia) un istoric al masinii.
Raspuns: TEORETIC nu se poate!!!!!!!!
Aha spunem noi TEORETIC nu se poate!. Individul la remarca noastra, completeaza scurt si sec. Daca nu vreau eu nici PRACTIC!!!!!!
Individul de la ATS: ,,pai are proprietarul comanda de lucru si vi-o da el daca cumva masina a fost prin service

Cumparatorul: ,,si daca proprietarul nu mai are hartiile, ce facem??''

Individul de la ATS: ,,nu stiu''.Face-ti o cere la nu stiu ce birou cu clientii si daca aproba aia atunci vi-l da ei. Eu nu vi-l dau!''
CONCLUZIE: vrei tu ca proprietar sa stii ceva despre masina ta???
NU SE POATE!!! Cat despre eventualul cumparator, nici atat.
Proprietarul masinii este o persoana respectabila, avocat de profesie, care nu a avut nici o obiectie in privinta verificarii masinii.
Daca vrei sa te duci la politie sa le ceri sa verifice daca masina este furata, ei ce sa zica?? NU-TI SPUNEM DOMNULE!!