buna ziua,
am cumparat ieri o Xantia, 1.9TD din Zalau de la o doamna care are cetatenie franceza.
mi-a dat toate actele
am certificat de inmatriculare, carte service, carte verde, rovigneta pentru romania, contract de vanzare cumparare si imputernicire de la doamna ca sa pot folosi masina.
intrebarea e:
daca ma opreste politia, oare vor avea ceva de comentat?
sau pot circula cu numere de franta pana dispare prostia aia de taxa de prima inmatriculare.
nu as vrea sa dau 3500 de euro ca sa o pun pe numele meu cu numere de Romania.
masina merge super si nu are absolut nici o problema.
Numere de franta
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Da, numai ca acum poti trece granita doar cu buletinul, deci e greu de dovedit ca masina a intrat in tara ieri sau acum 6 luni. Ma rog, daca se intra in detalii se poata afla si asta, dar un garcea de pe strada nu cred ca poate obtine informatia asta.
Pe de alta parte, iti spun din proprie experienta ca te va opri politia mult mai des decit daca ai merge cu o masina inmatriculata aici.
Cel mai bine e sa mergi cu masina alea 90 de zile si apoi sa astepti sa scada taxa, pentru ca va scadea cu siguranta.
Pe de alta parte, iti spun din proprie experienta ca te va opri politia mult mai des decit daca ai merge cu o masina inmatriculata aici.
Cel mai bine e sa mergi cu masina alea 90 de zile si apoi sa astepti sa scada taxa, pentru ca va scadea cu siguranta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
pai exact aia vroiam si eu...
circul cu ea pana anul viitor cand va fi alta taxa de inmatriculare si o voi putea pune pe numele meu. e perfecta masina nu as putea renunta la ea.
si... normal ca te opreste politia mai des daca ai numere de franta. dar daca am toate actele in regula? cam ce mi-ar putea face? de ce s-ar putea lega?
circul cu ea pana anul viitor cand va fi alta taxa de inmatriculare si o voi putea pune pe numele meu. e perfecta masina nu as putea renunta la ea.
si... normal ca te opreste politia mai des daca ai numere de franta. dar daca am toate actele in regula? cam ce mi-ar putea face? de ce s-ar putea lega?
e simplu, chiar si daca ai actele in regula, dar ai depasit acele 90 de zile (imputernicirea este datata, altfel ar fi nula, la fel si contractul) te poate acuza penal (infractiune). Smecheria se face cu mai multe imputerniciri, cu date diferite....
Aceste info sunt tot obtinute de la amicul avocat....
Aceste info sunt tot obtinute de la amicul avocat....