de 3 luni am probleme cu un musafir nepoftit in masinuta mea.
am gasit usa de la sofer fortata si mi-am dat seama ca cineva a stat noaptea in masina, am gasit si o sticla de cola...bine ca nu fumeaza...
la vreo saptamana dupa acest incident in alta zona din buc. mi-au furat radio cd-ul. am schimbat incuietoarea dar nu am pus alarma. am crezut ca necazurile au trecut dar de la o vreme iar imi umbla cineva in masina...nu fura nimic ca nu are ce...nu strica nimic inauntru dar mi-a stricat din nou incuietoarea de la usa. acum nu se mai inchide decat din telecomanda dar poti sa o deschizi cu o surubelnita.
ce sa fac? sa pun alarma? am pandit noaptea, dar se pare ca nu ma viziteaza decat cand are chef...ce fac cu yala? se pare ca asta mi-o deschide de cate ori vrea el...cum pot sa dezactivez yala asta? sa pun o alarma care sa o folosesc si pt. usi iar cheia sa ramana activa doar pt. contact motor?
Musafir nepoftit - ajutor
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu zic ca o alarma cu senzor de perimetru nu strica. Poate ca pe masina ta fac practica sutii, de-aia nu fura nimic. 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Nu fi asa sigur ca e de treaba.
Poate vrea sa vada daca reactionezi. Daca vede ca te obisniuiesti cu el, maine, poimaine iti ia masina cu totul.
Eu am patit ceva apropiat.
Eu zic sa-i pui alarma, sa-i pui si un antifurt pe volan si sa stai la panda, sa-l ushui, daca mai vine.
Da un telefon si la politie, nu strica sa-i mai rareasca pe derbedei!
Poate vrea sa vada daca reactionezi. Daca vede ca te obisniuiesti cu el, maine, poimaine iti ia masina cu totul.
Eu am patit ceva apropiat.
Eu zic sa-i pui alarma, sa-i pui si un antifurt pe volan si sa stai la panda, sa-l ushui, daca mai vine.
Da un telefon si la politie, nu strica sa-i mai rareasca pe derbedei!
pune un webcam la vedere, pe o cladire sa "priveasca" masina si scrie si pe ea ca e filmata non stop. poate scapi asa
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
am un amic in BC care isi gasea masina (de la firma nu personala) zgariata cu tot felul de inscriptii triviale. baietii aveau timp caci scriau adevarate povestiri pe masina. nu a functionat nici o metoda (alarma perimetrala, camera supraveghere falsa sau adevarata... nimic) si atunci a rupt pisica in doua si si-a montat un "gizmo" asemanator cu cele de pe gardurile electrice (mult mai mic, tensiune la fel de mare) care se arma odata cu incuierea masinii si intra in functiune atunci cand cineva "intarzia" mai mult de cateva secunde cu mana pe masina. iti garantez ca nu se mai atinge nimeni in veci de masina ta. nici chiar tu daca nu esti pe faza. take care...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
-
- de-abia inscris
gizmo
de unde pot sa-mi iau si eu o chestie din asta care curenteaza?
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi