Salut,
Se regleaza unghiurile fata ?
Mi-am schimbat basculele (erau bucsele duse) si acum trage putin dreapta...
Din ce document am scrie ca nu ?!?!
Scrie : Parallelisme Reglage Oui -1,5+/- 1 mm [ -0.15'+/-10']
Chasse Reglage Non ?!? 3gr+/-40'
Inclinaison du pivot Reglage Non?!? 10gr 40 ' +/-1gr
Carrosage Reglage Non ?!?! 0gr+/-1gr
Ce e cu NON-ul ala daca da valori totusi ????
Alta problema : scartie putin la balans ceva pe langa roata spate dreapta... se freaca vre-o camasa de amortizor, arc ?!
Ce trebuie sa ung acolo ?
Mersi,
Grigore
Geometrie tren fata
Moderator: Echipa Tehnica
-
- Pro Motor Rm.Valcea
reglarea unghiurilor
mergi la AUTOSOFT pe Calea Vitan.
ar trebui sa rezolvi cu puntea spate inainte de a face unghiurile, altfel va trebui sa le refaci dupa ce repari puntea spate
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Salutat,
Am reusit sa-mi schimb cauciucurile pe fata cu unele toyo noi noute,
Beton e acum, merge volanul mult mai usor testat cu sau fara servodirectie...
Am dat plumbul jos de pe roti, nu au vibratii la viteza de 80km/h (atat am prins pana acum) dar se pare ca a reaparut problema cu trasul dreapta...
Asa ca a sa ajung la o geometrie...
O alta pb ce mi s-a intamplat cand depaseam un tir ... s-a auzit un pocnet tare, de plastic, sticle, tabla la un loc, din directia dreapta sub baza parbrizului spre motor; de am zis ca a aruncat tirul o piatra in mine... Am oprit mai departe si nu aveam nimic pe exterior...
Aerul conditionat merge deci nu a plesnit cureaua de accesorii...
Altceva: poate e vre-un surub la motor/pompa de apa sau role care s-a smuls... ?!?! tb sa verific...
Lichidele erau la nivel...
De atunci se transmite o viratie/zgomot in portiera dreapta...de parca teava de esapament s-ar fi desprins si sufla spre usa....?!?! ...
Toate bune
Grigore
Am reusit sa-mi schimb cauciucurile pe fata cu unele toyo noi noute,
Beton e acum, merge volanul mult mai usor testat cu sau fara servodirectie...
Am dat plumbul jos de pe roti, nu au vibratii la viteza de 80km/h (atat am prins pana acum) dar se pare ca a reaparut problema cu trasul dreapta...
Asa ca a sa ajung la o geometrie...
O alta pb ce mi s-a intamplat cand depaseam un tir ... s-a auzit un pocnet tare, de plastic, sticle, tabla la un loc, din directia dreapta sub baza parbrizului spre motor; de am zis ca a aruncat tirul o piatra in mine... Am oprit mai departe si nu aveam nimic pe exterior...
Aerul conditionat merge deci nu a plesnit cureaua de accesorii...
Altceva: poate e vre-un surub la motor/pompa de apa sau role care s-a smuls... ?!?! tb sa verific...
Lichidele erau la nivel...
De atunci se transmite o viratie/zgomot in portiera dreapta...de parca teava de esapament s-ar fi desprins si sufla spre usa....?!?! ...
Toate bune
Grigore