schimb ulei cx
Moderator: Echipa Tehnica
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
Ar fii super sa o vada o comisie tehnica din partea clubului ,stau in Bucuresti in sect 4 in zona Emil Racovita cu Turnu Magurele
-
- RETRAS LA PENSIE
Aranjam de o comisie pt tine.
Cilindrul de suspensie se misca cand masina este lasata. Dar datorita constructiei nu poate iesi pistonul din cilindru decat daca tija este rupta sau inelul de otel de pe cilindru este deplasat (ceea ce nu se poate) sau locasul de pe punte in care sta cilindrul este deformat.
Tija trebuie sa fie prinsa de bratul superior cu un splint.
Cilindrul de suspensie se misca cand masina este lasata. Dar datorita constructiei nu poate iesi pistonul din cilindru decat daca tija este rupta sau inelul de otel de pe cilindru este deplasat (ceea ce nu se poate) sau locasul de pe punte in care sta cilindrul este deformat.
Tija trebuie sa fie prinsa de bratul superior cu un splint.
Re: schimb ulei cx
filla scrie: stau in Bucuresti in sect 4 in zona Emil Racovita cu Turnu Magurele
Nici ca se poate mai bine (din pct meu de vedere); eu stau in zona Straja cu Resita
Asta seara de la 18 incolo e bine ?
Tel meu: 0742 217 487 - cristi
pistonul poate iesi mult din cilindru si numai daca lipseste tamponul limitator de cursa al bratului superior (tamponul de sub brat mai exact). pe de alta parte e normal ca cilindrul sa se miste in locasul din punte, dar sa nu iasa cu totul din el. probabil ca lipseste siguranta daca iese cu totul de acolo
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
pentru a nu umple forumul cu problemele mele am sa postez numai aici tot ce o sa apara pe parcurs
Am o problema la semnalizare semnalul stanga si avariile functioneaza perfect dar cand dau semnal dreapta releul tacane rapid si nu se aprind lampile ... care ar fii problema?
Am o problema la semnalizare semnalul stanga si avariile functioneaza perfect dar cand dau semnal dreapta releul tacane rapid si nu se aprind lampile ... care ar fii problema?
-
- RETRAS LA PENSIE
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
cand pun avariile se aprind toate: fata spate laterale inclusiv becurile din bord
-
- RETRAS LA PENSIE
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
O sa dau cu spray la mufe , e cam greu pe fata ca trebuie sa dau bara jos ca sa ajung la semnalizatoare,oricum am de gand sa mai reconditionez din instalatia electrica din zona motorului
La butoanele de semnal si avarii mi e cam frica sa umblu deocamdata dar daca nu merge cu spray o sa verific si prin bord
ar fii util un manual haynes ...poate ma ajuta cineva (am si eu niste documentatii de pe net dar sunt mai mult fise si desene tehnice )
La butoanele de semnal si avarii mi e cam frica sa umblu deocamdata dar daca nu merge cu spray o sa verific si prin bord
ar fii util un manual haynes ...poate ma ajuta cineva (am si eu niste documentatii de pe net dar sunt mai mult fise si desene tehnice )
-
- RETRAS LA PENSIE
Semnalizatoarele se scot astfel: se impinge semnalizatorul spre interior intr-un capat astfel incat capatul celalat se departeaza putin de marginea locasului suficient pt a introduce o surubelnita pt a comprima clema de plastic care tine semnalizatorul.
Manual iti trimit eu maine daca ai o adresa de mail pe care sa poti primi 200MB deodata.
Daca nu, contacteaza-ma pe YM cu ID-ul eugenro2001 sa stabilim cum facem sa iti dau un CD cu documentatie.
Manual iti trimit eu maine daca ai o adresa de mail pe care sa poti primi 200MB deodata.
Daca nu, contacteaza-ma pe YM cu ID-ul eugenro2001 sa stabilim cum facem sa iti dau un CD cu documentatie.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eugenro2001 scrie:Semnalizatoarele se scot astfel: se impinge semnalizatorul spre interior intr-un capat astfel incat capatul celalat se departeaza putin de marginea locasului suficient pt a introduce o surubelnita pt a comprima clema de plastic care tine semnalizatorul.
ca sa completez: apesi in interior de partea alba pentru ca clema respectiva este la capatul partii galbene, spre interiorul masinii.
- filla
- simpatizant
schimb ulei cx
Am schimbat o parte din conductorii de pe la motor ,bornele si am dat cu spray la restul de mufe si contacte ,mai am sa cumpar acumulator nou si sa ii fac un suport
acolo am 2 relee mici care cred ca sunt de la ventilatoarele de la radiator ,desi am vazut ca ventilatoarele mele se misca cu o singura turatie , si un releu mare care nu stiu ce face ???
Filtru meu de aer era facut din site si bureti ,cred ca o sa il schimb cu unu sport
(la 30-60 ron cred ca e mai ieftin decat unu de cx diesel si vreo 2 ani nu mai am probleme cu el ,chiar daca am desfacut ,curatat si vopsit carcasa de metal de la filtru original)
acolo am 2 relee mici care cred ca sunt de la ventilatoarele de la radiator ,desi am vazut ca ventilatoarele mele se misca cu o singura turatie , si un releu mare care nu stiu ce face ???
Filtru meu de aer era facut din site si bureti ,cred ca o sa il schimb cu unu sport