Capac torpedou
Moderator: Echipa Tehnica
am luat capacul de torpedou de la Eurial cu 164 RON, la ATS fiind 235 RON, la Peugeot cu totul alta atmosfera, am rezervat piesa prin telefon, la ATS in schimb au raspuns la telefon dupa trei zile si dupa scandal la centrala. Pe ambalaj scrie peugeot 107 Citroen c1, deci e exact acelasi lucru. Sa stiti ca e cam de kko si nu cred ca o sa reziste prea mult. Desi e mai finisat decat m-am asteptat, nu are balamale. In loc de balamale are o muchie de plastic care se indoaie, la fel cum sunt la cutiile fetzelor de CD. Poate o rezista un an, dar dupa aceea sigur o sa se taie pt. ca nu este o solutie de uz intens.Bine ca a fost mai ieftin decat la ATS. :P
intr-un fel masina asta e pt ei o mare afacere. adica la 9400 cat am dat eu pe ea (si sa nu uitam ca am avut 600 euro reducere) poti cumpara un logan de 1,6 mult mai solid lucrat si cateva dotari in plus (jante , oglinzi incalzite, geamuri spate). avantajul acestor masini este ca beneficiaza de fiabilitatea incontestabila toyota si pe langa frigiderul de logan sunt extrem de "fun to drive". dar daca privim rational si obiectiv este o masina cu compromisuri multe : lipsa capac torpedou, geamuri pe spate cu deschidere ciudata, nu are comanda dubla la sofer, imi este f greu in mers sa deschid geamul din dreapta (contactul nu are un loc special pe usa, ci este pus in locul unde trebuia sa fie manivela la cele manuale, exact ca cele care le pui in targ), antifonare 0, nu are contacte electrice pe toate usile si ori cumperi contactele, ori montezi alarma cu senzori volumetrici (daca vrei alarma), nu are muzica fratilor la 9400 de euro, nu are preechipare pe spate, nu are scut, nu are manere de viraj , nu are un hayon cu deschidere completa, nu are lumina in portbagaj etc., etc.
si cu toate astea, se conduce super!!!!
e foarte tare!
daca esti pasionat de condus cumperi un triplet, daca esti un simplu sofer din marea masa a anonimilor care vrea sa aiba o masina noua cumperi un logan si o sa fii sigur multumit.
masinutele astea trei nu sunt confortabile (mai putin scaunele ca alea sunt super) dar in oras pana in 70-80km/h fac legea, suspensia tare iti da sentimentul de siguranta si control si nici pe sosele nu se descurca rau.
si cu toate astea, se conduce super!!!!

daca esti pasionat de condus cumperi un triplet, daca esti un simplu sofer din marea masa a anonimilor care vrea sa aiba o masina noua cumperi un logan si o sa fii sigur multumit.
masinutele astea trei nu sunt confortabile (mai putin scaunele ca alea sunt super) dar in oras pana in 70-80km/h fac legea, suspensia tare iti da sentimentul de siguranta si control si nici pe sosele nu se descurca rau.
Ai dreptate. Masina in sine e super! dar finisajele lasa de dorit! Pacat.... iar treaba cu geamul din dreapta m-i se pare cel mai mare inconvenient... tre sa ma aplec in toata masina sa-l deschid...mai imi intra si schimbatoru in coaste
! Puteau si ei sa mai puna un buton pe usa soferului....dar asta e, poate imi pun eu!

cred ca ai putea, dar ai face o mica tiganie. poate doar sa renunti complet la butoanele actuale cu tot cu suporturile lor de pe usi, si sa montezi doua butoane (cu comanda dubla la sofer de la un sistem de geamuri aftermarket. dar nu stiu daca le gasesti separat sau doar la set cu macaralele care set costa cam 200 euro pe la firmele de alarme. oricum nu cred ca e prea frumos pt ca sunt numai pe negru.
in schimb se poate monta fara a modifica estetica interiorului modul de impuls (am vazut pe you tube) si e mai usor sa te apleci in dreapta scurt decat sa stai cocosat si cu centura-n coaste pana cobori geamul.
in schimb se poate monta fara a modifica estetica interiorului modul de impuls (am vazut pe you tube) si e mai usor sa te apleci in dreapta scurt decat sa stai cocosat si cu centura-n coaste pana cobori geamul.