Masini noi Romania vs masini noi occident

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

feng shui
pasionat

Masini noi Romania vs masini noi occident

Mesajde feng shui » Sâm 21-Iul-2007 14:02

Este Romania groape de gunoi a lumii? Se pare ca pana si masinile noi care se vand in Romania sunt ,,la mana a doua'' cu defecte ce apar mai devreme sau un pic mai tarziu.
Tot mai des aud ca masini cumparate la zero km de la dealer au mari probleme cu vechime cuprinsa pana intr-un an de zile (vezi Hyundai cu cele mai mari probleme, Ford etc).
In Romania se aduc numai rebuturi? Nu este posibil ca in timpul garantiei de 2 ani masinile sa aiba probleme majore din fabricatie!

NOS_feratu
pasionat
Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi

Mesajde NOS_feratu » Sâm 21-Iul-2007 14:29

"conspiratia" asta mondiala indreptata impotriva Romaniei trebuie sa ne ridice un mare semn de intrebare: suntem noi buni si restul rai si invidiosi (nu stiu pe ce... dar treaca de la mine) sau avem noi un fel gresit de a pune problema... eu cred ca varianta nr 2 ne prinde mai bine... dealer-ii romani prefera masini de calitate indoelnica pe care marii producatori le livreaza in conditii de garantie limitata sau f garantie dar la un pret ff mic pentru ca asa fac bani multi pe spatele romanului de rand suficient de naiv sa mai creada in zloganul "am masina noua care nu se strica"

este imposibil sa nu fi remarcat ca aproape toate masinile noi pana in 10.000 Euro dau senzatia ca sant vopsite de incepatori care nu stiu sa regleze debitul pistolului (legendarul model coaja de portocala)

deci groapa de gunoi este sapata cu manutele noastre, cu un mic ajutor de la prieteni "bine intentionati"
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...

iliescu sorin
pasionat
Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
2: CX 2,0 Break. an 1989
3: Xsara 1,4 i , an 2002

Mesajde iliescu sorin » Sâm 21-Iul-2007 19:05

eu zic ca sunt ecipamente ,instalatii, module pentru europa de est.lucrez la o fabrica adusa din turcia echipament german cu automatizare siemens,fabricatie 1996.nu am gasit soft pt. diagnoza si incarcare functii nici la reprezentanta romana ,nici in germania,nici in olanda,iar pt. achizitia unui modul oferta este obligatorie cu cel defect la schimb.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Dum 22-Iul-2007 08:43

Judecind dupa rata de defecte in perioada de garantie aici si acolo, intr-adevar incepi sa crezi ca exista o teorie a conspiratiei. Am spus si pe un alt forum: e interesat de aflat cite masini care au fost luate de pe stock au avut probleme si cite masini aduse la comanda au avut probleme. Chestia asta ar trebui sa ne lamureasca.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Înapoi la “Diverse”