uleiurile TOTAL
Moderator: Echipa Tehnica
uleiurile TOTAL
Buna ziua,
Ma intereseaza unde se gasesc in Bucuresti uleiurile TOTAL? Am nevoie de Total Quartz 5W40 pt proaspatul achizitionat C3 si nu gasesc la nici o benzinarie si nici prin hypermarketuri. La Citroen direct n-am incercat inca, insa imi imaginez ca la ei ar trebui sa fie pretul cel mai mare oricum. Daca are cineva vreo recomandare va multumesc.
Numai bine,
Horea
Ma intereseaza unde se gasesc in Bucuresti uleiurile TOTAL? Am nevoie de Total Quartz 5W40 pt proaspatul achizitionat C3 si nu gasesc la nici o benzinarie si nici prin hypermarketuri. La Citroen direct n-am incercat inca, insa imi imaginez ca la ei ar trebui sa fie pretul cel mai mare oricum. Daca are cineva vreo recomandare va multumesc.
Numai bine,
Horea
-
- RETRAS LA PENSIE
La noi in Arad am vazut si la Selgros si la Metro. Sunt in flacoane de 1 si 5 litri daca nu ma insel. In mod normal ar trebui sa gasesti si la ATS dar mai mult k sigur k si la un pret pe masura. Flaconul de 5 litri, Total Quartz 10W40 la selgros costa 135 lei. Mentionez ca nu imi aduc aminte exact daca este de 3 sau de 5 litri...oricum,mult mai ieftin decat daca l-ai cumpara de la ATS. Eu chiar ma gandesc sa cumpar personal uleiul decat sa-l platesc pe cel de la ATS,care poate sa nici nu fie TOTAL.
AndreiR scrie:Eu chiar ma gandesc sa cumpar personal uleiul decat sa-l platesc pe cel de la ATS,care poate sa nici nu fie TOTAL.
Nu c-as tine partea lor, dar daca nici ATS-ul nu are ulei Total original, atunci nu stiu zau de unde e mai bine sa-l cumperi. Poate ar trebui sa faci un drum in Franta

Sa fim seriosi, eu am luat ulei de la ei si recipientul de plastic are o eticheta de importator pe ea. Daca poti cumpara pe firma, cred ca te poti adresa direct importatorului. Nu cred ca s-ar risca ATS-ul sa vanda marfa contrafacuta. Mai degraba ar pune un pret mai mare, dar eu zic ca 30 RON e rezonabil, dupa cum s-a spus si mai sus.
Fiecare face insa ce vrea cu banii lui si e liber sa decida de unde-i convine sa cumpere.
OK, am inteles.
ATS foloseste numai uleiurile recomandate de Citroen, adica Total. Din cate am vazut, daca e sa comparam preturile de la Total cu cele de la alte marci de uleiuri, cred ca se poate spune ca Total e chiar ieftin sau, in cel mai rau caz, are preturi modice. Nu cred ca un service ar avea mare lucru de castigat folosind o alta marca.
Ideea e ca Citroen, si cam orice mare fabricant de masini, are o intelegere cu un producator de uleiuri. In cazul Citroen e vorba de Total. Orice service autorizat, asa cum se lauda si ATS ca este, e obligat sa foloseasca uleiurile recomandate de fabricantul masinii. In caz contrar risca sa aiba probleme.
ATS foloseste numai uleiurile recomandate de Citroen, adica Total. Din cate am vazut, daca e sa comparam preturile de la Total cu cele de la alte marci de uleiuri, cred ca se poate spune ca Total e chiar ieftin sau, in cel mai rau caz, are preturi modice. Nu cred ca un service ar avea mare lucru de castigat folosind o alta marca.
Ideea e ca Citroen, si cam orice mare fabricant de masini, are o intelegere cu un producator de uleiuri. In cazul Citroen e vorba de Total. Orice service autorizat, asa cum se lauda si ATS ca este, e obligat sa foloseasca uleiurile recomandate de fabricantul masinii. In caz contrar risca sa aiba probleme.
-
- RETRAS LA PENSIE
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
eugenro2001 scrie:Daca nu stiati, uleiurile Total se fac la fosta Lubrifin.
Nu e chiar asa.
Uleiurile Total se produc tot in Franta, ca si pana acum. Exista un sortiment, se numeste "motor" care se produce la noua firma mixta Total Lubrifin. Acesta are caracteristici mai slabe decat sortimentele echivalente produse in Franta dar este mai ieftin.

Pentru cei ce nu stiau, putem procura la preturi de importator, toata gama de uleiuri Total prin Club. Datorita "amabilitatii" unor colegi care nu au binevoit sa plateasca ce au comandat, nu mai aducem decat cu plata in avans.
Comanda minima e de 3 bidoane a 5L sau 4 bidoane a 4L dintr-un anumit sortiment.
Total este o marca de ulei recomandata de ATS pentru ca au ei un parteneriat cu cei care il produc. asta nu inseamna ca trebuie sa ne cramponam de aceasta recomandare. Nu prea cred ca un ulei superior calitativ marcii Total ar dauna autoturismelor noastre.
Ce este mai scump, in general este si mai bun.
Aceasta politica o au multi dealeri auto. La vechea masina am utilizat si un alt tip de ulei decat cel recomandat si a rulat masina foarte bine.
Ce este mai scump, in general este si mai bun.
Aceasta politica o au multi dealeri auto. La vechea masina am utilizat si un alt tip de ulei decat cel recomandat si a rulat masina foarte bine.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”