Scartait de geamuri!

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

pr_ovidiu
pasionat

Scartait de geamuri!

Mesajde pr_ovidiu » Joi 26-Iul-2007 20:15

De vreo 2 sapt. incepe sa imi scartie geamul de la sofer (care ii cel mai des folosit). Ii electric.
Ce as putea sa ii fac? este pe undeva vre-un orificiu de ungere?
Service? Atlceva?
Deasemenea am "greieri" in usa dreapta spate si nu stiu cum sa scap de ei. Cand merg cu cineva pe un drum denivelat mi-e rusine cu masina.
Astept sfaturi / pareri.
Multumesc!

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Vin 27-Iul-2007 06:13

In privinta geamurilor nu-ti fa probleme. Nu le da atentie. Eu cel putin asa am facut si isi revin ele singure. mai scartaie, nu mai scartaie.... :D

alphie
simpatizant

Mesajde alphie » Vin 27-Iul-2007 11:28

Asa este, nu iti face probleme pentru geamuri. Si ale mele mai scartaie uneorie, le mai trece...si tot asa.
Am intrebat la un moment dat la un service ca mie mi se parea anormal ca un geam lasat pe jumatate sa aiba un joc de 2-3 cm (fata-spate) si mi s-a raspuns ca "asa e astea", ca "merge asa, asa sunt facute ele".

Deci, concentreaza-te asupra greierilor...si eu ma tem ca din moment in moment or sa imi apara si mie.

pr_ovidiu
pasionat

Mesajde pr_ovidiu » Vin 27-Iul-2007 19:54

Si mie imi scartie doar din cand in cand, in schimb ma tem sa nu se intample sa se strice ceva din cauza asta.
Mai bine ne interesam si (ungem cate ceva) decat sa lasam lucrurile sa se deterioreze (poate putem face ceva :?: )

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Sâm 28-Iul-2007 11:43

Depinde de scartait. Eu, cand aveam C3-ul auzeam frecvent un scartait la geamurile din stanga. Pentru ca, masina cum statea parcata in fata blocului, era batuta bine de curent pe partea stanga si se punea praf. Nici la spalare, nu iesea usor. Cand erau geamurile ude, ca sa scap de scartait, le deschidea/inchideam de vreo 10 ori si disparea. Dar nu imi folosea la nimic, ca dupa prima noapte parcata isi revenea.

pr_ovidiu
pasionat

Mesajde pr_ovidiu » Sâm 28-Iul-2007 20:44

Dar oare nu se strica ceva?

zeus_c3
simpatizant

Scartait de geamuri

Mesajde zeus_c3 » Lun 30-Iul-2007 09:47

sal si ale mele au inceput sa faca, dar cred ca acest lucru s-a intamplat de la spalat (nu am avut de treaba si am pus furtunul pe ea) !! cel din dreapta scartatie bine rau cel de pe partea soferului mai putin !! mentionez masina e octombrie 2006 !!

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Lun 30-Iul-2007 11:21

Nu se strica nimic stati linistiti. Cu cat le acordati importanta, cu atat vor scartai mai mult! Am verificat in practica :D

rider
simpatizant
Masina: Citroen C5 1.6 HDI

Mesajde rider » Dum 12-Aug-2007 11:37

feng shui scrie:Nu se strica nimic stati linistiti. Cu cat le acordati importanta, cu atat vor scartai mai mult! Am verificat in practica :D

corect, si la mine au fost scartaieli le gemauri(evident dupa ce am spalat masina), dar dupa un timp(nu lung) nu se mai aude nimic

ionmang20
simpatizant

Mesajde ionmang20 » Mie 26-Sep-2007 17:35

Si mie au inceput sa-mi scartaie ambele geamuri electrice de pe fata cam de o luna si la fel mie sa nu se strice ceva la ele. Dar sacrtaie numai cand cobor geamul, la urcare nu scartaie deloc . Plus ca sunt foarte enervante.

Stie cineva daca acest lucru poate face obictul garantiei ? A fost cineva la garantie cu aceasta problema ?

Pot face eu ceva ca sa remediez problema si sa nu merg la teparii aia de la Alpha Motors ? Am vazut ca fata de usa nu are decat 2 suruburi in partea cu manerul, probabil restul sunt cleme de plastic.

Apropo duc masina la spalatorie cam odata la saptamana.
Ultima oară modificat Mie 26-Sep-2007 17:52 de către ionmang20, modificat 1 dată în total.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mie 26-Sep-2007 17:45

alphie scrie:Asa este, nu iti face probleme pentru geamuri. Si ale mele mai scartaie uneorie, le mai trece...si tot asa.
Am intrebat la un moment dat la un service ca mie mi se parea anormal ca un geam lasat pe jumatate sa aiba un joc de 2-3 cm (fata-spate) si mi s-a raspuns ca "asa e astea", ca "merge asa, asa sunt facute ele".

Deci, concentreaza-te asupra greierilor...si eu ma tem ca din moment in moment or sa imi apara si mie.

acest joc nu este deloc normal, dimpotriva...
geamurile scartaie in special atunci cand ai dus masina la spalatorie...pare a fi din cauza solutiilor pe care le folosesc aia....
cred ca ar fi cazul sa nu-i mai credeti pe cei de la service-uri cand va vand astfel de gogosi...
daca eram in locul tau, il invitam (asta daca ai fost la ats) in curte si sa-mi arate pe un alt c3 ca are jos 2-3 cm...

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”