Mesajde mbc » Mie 01-Aug-2007 18:43
Nimeni nu are "vocea ratiunii" pe aici? Mi se pare exagerat sa renunti la 206 pentru o dacie, fie ea si logan. La scurt timp incep sa sune nasol toate pe ea, scaune fara confort, tabla aiurea, motor slab (diesel de 70cp). Eu conduc ocazional la serviciu un logan mcv 1.5 dci de 70 cp si mi se pare.... nu vreau sa vorbesc urat, dar e de rau. Daca sunt 5 persoane in masina (fara bagaje prea multe) abia urca. turbina aia se rasufla repede, in depasiri transpiri ca nu stii daca treci cu bine, etc.
In schimb, cand vine vorba de 206... tot ce am condus a fost 1.6 16v. Stiu ca motorul e logic sa fie mai sprinten, performant, etc. dar si senzatia la volan si confortul a fost altul. Sincer, 206 e o masina pe care sa o iubesti. ABS e intr-adevar important in situatiile limita, dar nu uita ca tu cumperi o masina pe care o sa o pastrezi cativa ani. Sa treci de la chevrolet kalos, aveo, etc la dacia logan, nu mi se pare ceva bun. Eu zic daca esti hotarat sa iei logan sa faci un drive test prima data si sa te gandesti bine. In legatura cu garda la sol, nu e neaparat un lucru bun. de ce? masina inalta=stabilitate mai mica. Personal, cred ca nici o masina noua din zilele noastre (la pret rezonabil) nu isi merita banii in totalitate, dar daca vrei sa iti iei masina noua, ia ce poti mai bun. Daca tot e vorba de siguranta, nu uita ca din orice punct ai privi lucrurile 206 e mai sigur decat logan (exceptie ABS).
In rest... Spor la cumparaturi... si sa te bucuri de noua ta masina, oricare ar fi alegerea ta
"If in doubt, flat out!"