C4
Moderator: Echipa Tehnica
Din ce am vazut eu, nu s-au dat la motorina, insa banii cred ca erau prea tentanti pentru mecanicul roman.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Mai am o mica problema, in stopul din dreapta se face condens. L-am studiat pe toate partile, nu pare sa aiba nici o fisura, dar totusi cumva intra apa in el. Am sunat acum la Champion si mi-au zis ca-l schimba pe garantie.
Bine ai venit in club misu...
Cam asta vad eu important la un diesel:
- Nu-l fortezi cand e rece
- Inainte sa-l opresti, astepti cateva secunde la relanti
- Motoarele mai noi au nevoie de motorina mai buna (eu am pus pana acum si euro3 si euro4 de la mai multe benzinarii si nu s-a plans)
- Il duci la revizii la timp
Dupa mine sunt niste reguli logice pe care oricum le respecti daca iti pasa de masina ta. Oricum, un disesel daca te porti frumos cu el il duci la 300.000km fara sa schimbi altceva decat consumabile.
Cam asta vad eu important la un diesel:
- Nu-l fortezi cand e rece
- Inainte sa-l opresti, astepti cateva secunde la relanti
- Motoarele mai noi au nevoie de motorina mai buna (eu am pus pana acum si euro3 si euro4 de la mai multe benzinarii si nu s-a plans)
- Il duci la revizii la timp
Dupa mine sunt niste reguli logice pe care oricum le respecti daca iti pasa de masina ta. Oricum, un disesel daca te porti frumos cu el il duci la 300.000km fara sa schimbi altceva decat consumabile.
C4
Am platit si eu avansul pentru un Citroen C4 1.6 HDi 16V SX 110 FAPcu vopsea metalizata 175 euro,tapiterie velour 63 euro, climatizare bizona, parbriz atermic, torpedou refrigerat 288 euro. Pretul total a fost 17564 euro dar am primit reducere pana la 17266 si covorase gratuite. Avansul l-am plati pe 22.06.2005, masina se afla pe stoc si restul de bani o sa ii platesc in perioada 30.06.2005-4.07.2005. Beneficiez de alarma gratuita daca platesc restu dupa data de 30.06.2005. Ce trebuie sa fac pentru ca sa beneficiez de alarma gratuita? Eu am intrebat de alarma daca poate fi montata dupa si nu a spus nimic de faptul ca ar fi gratis, am aflat de pe forum. Varianta mea de echipare are avertizor daca treci peste linia continua? Cat costa asigurarea casco avand in vedre faptul ca am asigurare la asirom la Dacia Berlina nefolosita de 8 ani si am asigurare la Dacia Logan la asiban nefolosita de 8 luni. Cum ati platit masina , eu de exemplu am platit avansul la cursul de vanzare euro ING Bank 36650 si am schimbat la casa de schimb euro cu 35850 deci o diferenta de 800 lei i-ar la valoare masinii 17266 pierd 13,8. Aveti ceva solutii sau imi puteti spune o banca unde pot schimba la un curs mai mare si dupa sa merg sa platesc la ING Bank?
antares: Eu stiam de o promotie cu alarma gratuita pana pe data de 30. Exista niste fluturasi pe care daca-i prezinti la ATS beneficiezi de promotie. Dupa aceasta data (30) nu stiu ce intampla cu promotia dar in mod normal ar trebui sa-ti ofere ceva cadou. Fluturasii cu promotia se afla in Mall chiar langa masina expusa ;)
Mai am o mica problema, in stopul din dreapta se face condens. L-am studiat pe toate partile, nu pare sa aiba nici o fisura, dar totusi cumva intra apa in el. Am sunat acum la Champion si mi-au zis ca-l schimba pe garantie.
nero, vezi si topicul "lumini la xsara" si pozele mele de pe yahoo group. si eu am probleme dar la far nu la stop. esti sigur ce e condens?
Re: C4
antares scrie: Cum ati platit masina , eu de exemplu am platit avansul la cursul de vanzare euro ING Bank 36650 si am schimbat la casa de schimb euro cu 35850 deci o diferenta de 800 lei i-ar la valoare masinii 17266 pierd 13,8. Aveti ceva solutii sau imi puteti spune o banca unde pot schimba la un curs mai mare si dupa sa merg sa platesc la ING Bank?
In general la sume mari de bani (peste 10K euro) bancile au cursuri negociabile. Du-te la ghiseu si intreaba. Eu asa am facut la Raiffeisen si stiu sigur ca au. Dar trebuie sa ai neaparat cont si de euro si de lei.
Si ca sa nu ai treaba sa te plimbi cu banii poti sa faci simplu de tot OP sa platesti direct la ING. La Raiffeisen, de unde am platit eu, daca platesti de dimineata iti ajung banii in aceiasi zi la ING si nu mai trebuie sa te plimbi cu banii. La alte banci nu stiu cum e.
Bafta
Mai am cateva intrebari. Eu o sa iau imprumut de la Raiffeisen (credit nevoi personale) cu care o sa platesc masina. Am card in lei la Raiffeisen si asta implica si cont in lei. Cat costa sa deschid un cont in euro? Cat ai negociat tu la Raiffeisen , da un exemplu cursul la ING era ..... eu am schimbat euro la Raiffeisen cu ............ la casele de schimb cursul era. Eu stiam ca bani ajung dintr-o banca in alta in 3-4 zile sau asa e daca sucursalele sunt in orase diferite? Eu daca o sa trimit din Raiffeisen in ING o sa trimit dintr-un oras in altul. In cazul asta cand ajung?
Avertizorul de depasire a liniei continue nu e disponibil la noi in tara decat pe C4 Coupe VTS (ala de 180cp) la care e pus din standard. Oricum, la cum sunt marcate drumurile la noi nu cred ca ar folosi la ceva.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”