apa in masina + capac carburant

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

bobocx
just curious

apa in masina + capac carburant

Mesajde bobocx » Mar 07-Aug-2007 11:08

salut

am observat ca la ultimele ploi mai importante a intrat apa in masina in fata la sofer..... a plouat noaptea si dimineata aveam apa....

a mai patit cineva asa ceva??? (ca la naiba, nu e dacie din anii '80)

si mai am o problema... de vreo luna ma tot chinui sa deschid capacul de la rezervor.... are el o smecherie care e si desenata pe capac, fac operatiunea si ciuciu (am masina de un an si 3 luni, si bineinteles, am mai pus benzina deci chiar atat de afon n-oi fi!)

merci de raspunsuri

bogdan

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Mar 07-Aug-2007 12:16

Referitor la apa, probabil ca e legat de reglatul portierei. vezi ce a scris andrei.gavrila in primul post spre sfarsit aici:

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=4763

Totusi, mi se pare inacceptabil ca o masina de an 2007 de provenienta UE sa vina cu portierele insuficient reglate :?
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

bobocx
just curious

multumesc

Mesajde bobocx » Mar 07-Aug-2007 13:21

ok, am gasit topicul.. si am gasit si de ce scartaie chestia aia cu centura..

MULTUMESC

CoolAir
pasionat

Mesajde CoolAir » Mar 07-Aug-2007 14:44

bobocx.
In ceea ce priveste capacul de la rezervor: bagi cheia in el, faci o miscare cu cheia in sens INVERS acelor de ceasornic, deci spre stanga, scoti apoi frumos cheia (si ai grija unde o pui), dessurubezi capacul tot spre stanga pana se deschide de tot si capacul ramane atarnat de o chestie din plastic. Alimentezi cu carburant, pui capacul la loc, adica il strangi in sensul acelor de ceasornic, spre dreapta, pana auzi unul, doua sau chiar trei sunete distincte = inseamna ca s-a blocat.

Asta ar fi tot. :)

madlex456
pasionat

Mesajde madlex456 » Mie 08-Aug-2007 12:29

Nu cred ca atat nu stie bobocx, asta este si in manual.....intradevar mi s-a intamplat si mie sa nu-mi mearga din prima, dar a doua cheie a mers.....insa la fel a patit fratele meu in statia de benzina a stat cam 30 de minute pan a reusit sa deschida capacul.....m-a sunat de vreo 2 ori caci eram plecat din localitate si i-am explicat si tot nu mergea....s-a chinuit si domnul de la alimentare pompa si abia intr-un final...nu stiu cum a vrut sa se deschida capacul.....nu stiu care o fost cauza dar iata ca se mai intampla
1.0i, 12V, 68cp, DIS (Direct Ignition System) VVT-i (Variable Valve Timing-intelligent) DOHC (Double overhead camshaft)

Înapoi la “Citroen C1”