As vrea sa fiti cat mai critici!!!
Dupa ce am vazut cam cum sta treaba cu acest gen de site-uri la noi m-am hotarat sa fac unu. Dupa cum o sa vedeti am dat drumu decat la partea de auto urmand cat de curand si celelalte categorii.
Cu ce sunt diferit?
- un vanzator pe langa cele 5 poze poate sa isi puna si un film cu masina
- la vizualizarea unui anunt se dau 3 variante noi si secound apropiate ca pret de masina care se vizualizeaza
- sapt viitoare astept semnarea contractului cu auto motor si sport si dupa aceea la fiecare masina vizualizata va fi un link cu parerea auto motor si sport care va duce direct la articolul lor despre masina vizualizata
- exista categoria CERERE - daca cineva nu gaseste o masina pe site poate posta o cerere care in functie de noua sau secound se va trimite automat la toti dealerii sau toate parcurile pentru a primi o oferta
Va mai las si pe voi sa descoperiti si astept sa imi spuneti ce v-ar placea sa mai fie sau ce nu este ok
http://www.autobabel.ro/
Ce parere aveti de acest site de vanzari? www.autobabel.ro
Moderator: Echipa Tehnica
salut.
uite ce am observat eu:
1. site-ul este facut curatzel, imi place cum arata per total.
2. fa si tu o imagine de rezolutie mai buna pt sigla aia din stanga sus cu autobabel. Daca nu asta e efectul pe care il voiai, sa stii ca se vede pixelizat, si mie unul nu prea imi place.
3. sugestiile de care vorbesti, cu masinile noi si SH sugerate in acelasi interval de pret merg numai pt masinile SH. Adica, vizualizam un 206 si la SH cam acelasi pret imi arata corect: o fiesta, un opel combo si nu mai stiu ce. La modele noi la acelasi pret in schimb, imi recomanda audi a5, mercedes CLK
revin daca mai am timp sa ma mai uit in detaliu
spor la treaba si sa stii ca ai facut o treaba buna zic eu per ansamblu...l-ai facut chiar tu sau l-ai cumparat?
uite ce am observat eu:
1. site-ul este facut curatzel, imi place cum arata per total.
2. fa si tu o imagine de rezolutie mai buna pt sigla aia din stanga sus cu autobabel. Daca nu asta e efectul pe care il voiai, sa stii ca se vede pixelizat, si mie unul nu prea imi place.
3. sugestiile de care vorbesti, cu masinile noi si SH sugerate in acelasi interval de pret merg numai pt masinile SH. Adica, vizualizam un 206 si la SH cam acelasi pret imi arata corect: o fiesta, un opel combo si nu mai stiu ce. La modele noi la acelasi pret in schimb, imi recomanda audi a5, mercedes CLK

revin daca mai am timp sa ma mai uit in detaliu
spor la treaba si sa stii ca ai facut o treaba buna zic eu per ansamblu...l-ai facut chiar tu sau l-ai cumparat?
-
- de-abia inscris
www.autobabel.ro
aveti dreptate cu sigla si logoul. nu este varianta finala. m-am grabit sa ii dau drumu dar sapt asta se rezolva treaba asta.
la variantele apropiate ca pret/nou- acest link o sa fie util dupa ce o sa listeze toti importatorii ( acum nu am decat 3 masini noi pe site si de aceea sunt doar acelea)
mai astept si alte comentarii
va multumesc
la variantele apropiate ca pret/nou- acest link o sa fie util dupa ce o sa listeze toti importatorii ( acum nu am decat 3 masini noi pe site si de aceea sunt doar acelea)
mai astept si alte comentarii
va multumesc
-
- de-abia inscris
www.autobabel.ro
l-am facut eu dar imi doresc prea multe cred. imi mai vine o idee si...tot asa. la inceput am crezut ca in 2 luni e gata si dupa 4 luni abia sunt in stadiul asta. sper sa ajung sa termin si celelalte categorii cat de curand. mai am multe lucruri noi de lansat. sper ca o sa fie interesante pentru toata lumea.