nedumerire

Forum de discutii generale despre Citroen Xantia. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

nedumerire

Mesajde sandor mihai » Sâm 25-Aug-2007 12:46

de ce xantia nu intra la modelele 80-90,unde i-ar fi locul?daca raspunsul e ca s-a fabricat si dupa 2000, atunci locul xm-ului nu e bun pt ca si el s-a facut sigur pina dupa 2000 si daca bine stiu se face si azi, la comanda evident. :shock:
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Sâm 25-Aug-2007 12:57

XM la comanda in 2007? :lol: :lol: you're joking....Tot asa se mai zvonea prin 2000 ca se mai fac olsituri la comanda....dar nimeni nu stia unde trebuie sa le comanzi :lol:

sandor mihai
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
3: Citroen XM 2.1 TDI 1993

xantia

Mesajde sandor mihai » Dum 26-Aug-2007 12:52

daca mergi in franta,sunt aproape sigur ca se poate.hai sa te intreb altceva:cred ca fostul tau bx a ajuns pe la mine la reparat,daca e unul alb,1.4,si i l-ai vindut unui tip radu.ce vreau sa te intreb:ai schimbat cumva semeringurile de la planetare?scapa ulei destul de tare,si nu-s sigur ca daca le schimb se rezolva problema ca am mai patit,am pus noi si scurgerile au continuat .deci daca n-au fost schimbate spune-mi sa-i pun noi sa vad ce se intimpla.
p.s. intrebarea mea era alta:de ce xantia e in alta categorie?sau le-ati pus fara nici o legatura cu anii de fabricatie.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.

APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Dum 26-Aug-2007 15:16

100% nu se poate comanda xm nou...nici in franta, nici in norvegia...100%

Imi starnesti amintiri...ce face bx-ul meu alb? ii "merge" bine? . Eu nu am schimbat niciodata semeringurile, si nici nu s-a bagat nimeni in istoria masinii sa le schimbe( a mai avut un singur proprietar). Era in "planul" de service dar nu am mai apucat sa le schimb....trebuia sa-i schimb hidraurincage-ul, sa-i schimb un cablu de frana si asta cu semeringurile....
La cele la care ai schimbat semeringurile si scurgerea a continuat, problema era uzura din cutie, si aia se simte in mers...zgomote de transmisie...etc, cred stii mai bine cum se manifesta....

Înapoi la “Citroen Xantia”