motorina euro4 sau euro5??
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
motorina euro4 sau euro5??
ce este mai bun pentru masinile noastre diesel?? motorina euro 4 sau euro5??
motorina
aha. dar nu dauneaza motorului? am auzit diverse chestii ca are mai mult sulf, sau mai putin, ceva de genul asta... ca este mai uscata si asa mai departe. consumul creste daca folosesti euro5. eu am folosit in ideea ca euro5 se ridica macar la standardele euro4
Eu de 2 ani numai din MOL am alimentat, pana acum cea mai buna motorina care am gasit-o (Euro4)...
Am mai alimentat succesiv de cateva ori de la LukOil si am avut probleme diverse (tremura la relanti, facea urat motorul, scotea fum, trepida, nu tragea etc. urat de tot) si la scurt timp am schimbat un injector...
Am mai alimentat de la Rompetrom de ocazional si din OMV (exceptii cand nu gaseam un MOL in apropiere, foarte rar)...
Daca ar fi sa faci un top eu as zice: Locu 1 MOL, locul 2 OMV si locul 3 RomPetrom si restu...
Dar am obs ca si cei la la Rompetrol incep sa aiba carburanti buni, la benzina ma refer, priteni care au motorizari FSI si TFSI alimenteaza numai de acolo desi au motoare foarte "pretentioase" cand vine vb de calitatea benzinei...?!?oare asa o fi?
Am mai alimentat succesiv de cateva ori de la LukOil si am avut probleme diverse (tremura la relanti, facea urat motorul, scotea fum, trepida, nu tragea etc. urat de tot) si la scurt timp am schimbat un injector...
Am mai alimentat de la Rompetrom de ocazional si din OMV (exceptii cand nu gaseam un MOL in apropiere, foarte rar)...
Daca ar fi sa faci un top eu as zice: Locu 1 MOL, locul 2 OMV si locul 3 RomPetrom si restu...

eu alimentez de la rompetrol si masina merge perfect, trage bine si se si aude bine.
fostul proprietar a alimentat-o numai de la rompetrol timp de 2 ani si nu a avut nici o problema, stiu despre asta pt. ca imi este coleg de servici.
stie cineva ceva despre METABOND? cica se adauga 20 gr la 40 l motorina si inbunatateste mersul motorului si ii prelungeste viata?
fostul proprietar a alimentat-o numai de la rompetrol timp de 2 ani si nu a avut nici o problema, stiu despre asta pt. ca imi este coleg de servici.
stie cineva ceva despre METABOND? cica se adauga 20 gr la 40 l motorina si inbunatateste mersul motorului si ii prelungeste viata?
catyon, am deschis un topic pe tema asta acum cateva luni...arunca si u o privire pe arhiva de topicuri si o sa gasesti o multime de lucruri interesante, dar pt ca esti novice, te ajut de data asta
-> http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=4659

- chisboramircea
- simpatizant
motorinĂŁ euro 4 sau euro 5
De la Rompetrol este OK, de când au produsele EFIX.
Referitor la METABOND - acesta este un produs care trateazã motorul reducând frecãrile Între suprafeÞele metalice În contact, pentru motorinã se foloseºte ca aditiv un alt produs al lor numit MEGASEL. Eu am folosit pe Megane 1.9 dci atât METABOND cât ºi MEGASEL ºi rezultatele au fost destul de bune mai ales În ceea ce priveºte consumul.
Referitor la METABOND - acesta este un produs care trateazã motorul reducând frecãrile Între suprafeÞele metalice În contact, pentru motorinã se foloseºte ca aditiv un alt produs al lor numit MEGASEL. Eu am folosit pe Megane 1.9 dci atât METABOND cât ºi MEGASEL ºi rezultatele au fost destul de bune mai ales În ceea ce priveºte consumul.