Salutare !
Azi cand am venit de la munca dupa ce parchez masina cand sa inchid geamul de la sofer apas butonul pt. in sus de la geam si ma trezesc ca geamul coboara , apas apoi butonul pt. in jos si geamul de asemenea coboara

ma duc imi iau sculele si incep sa desfac la tapiseria de la usa cu pricina sa vad ce se intimpla , ajung la mecanismul de ridicare-coborire al geamului , desfac inclusiv motorul (abia dupa ce am desfacut motorul am reusit sa ridic geamul cu mainile) si constat ca toata problema este electrica adica indiferent de cum apesi pe butonul din bord de inchidere al geamului in sus sau in jos motorashul se invarte numai intr-un singur sens corespunzator coborarii. Am pus de asemenea un voltmetru in locul motorasului si i-am dat comanda si e ok! apare tensiune . Am inteles de la cineva ca genul acesta de problema ar putea sa fie de la butonul de inchidere-deschidere al geamului in sensul ca este defect butonul si adevarul e ca atunci cand apas pe pozitia in sus ca sa il inchid merge mai greu butonul decat cel din dreapta pt. geamul din dreapta . Are cineva idee de ce mi se intimpla chestia asta cu geamul , a mai patit-o careva ?