Eu te pot ajuta doar il legatura cu CD-playerul. Daca cd-playerul nu citeste MP3 din fabrica, nu o sa citeasca niciodata mp3. Nu ai ce sa faci cu softul, pentru ca nu e o problema soft. Eu ti-as sugera un modulator FM. unul de o calitate acceptabila costa cam 120 lei si citeste sickuri USB (mp3-urile de pe ele). Daca esti interesat sa imi zici si iti dau un PM cu datele celui de la care l-am cumparat pe al meu.
Dezaburirea: vezi sa nu fie activata optiunea de recirculare.
Modulator FM (extras din topicul "Aburire parbriz"
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Modulator FM (extras din topicul "Aburire parbriz"
"If in doubt, flat out!"
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
calitatea modulatorului este factorul principal in obtinerea unei auditii de buna calitate in masina. personal am cumparat mp4 player cu modulator fm inclus merge excelent... dar are cautare continua in toata banda FM si nu un numar finit de canale. aceasta functie este f utila pentru a nu te suprapune cu canalele unde sunt paraziti, bruiaje, posturi de radio legale sau pirat etc. daca esti (sunteti) amator(i) intrati pe okazii.ro licitatiile lui cosmin gora (posibil sa mai aiba). referitor la aburire am aceeasi problema ca si tine... mai ales cand ploua... se pare ca atunci clima pusa pe automat nu mai stie sa dezumidifice cat trebe... eu am rezolvat problema prin setarea pe nivel manual al ventilatiei... take care
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
-
- pasionat
miertescu@rdslink.ro
Acesta este mailul. tipul mi se pare foarte corect. chiar am avut o situatie de grantie si s-a comportat ireprosabil. emite si factura. eu am sound fly si este super, fara problemele care le descrieti voi pe forum. Merge cu orele, fara bruiaje. folosesc frecventa de 107.9 Mhz.
Acesta este mailul. tipul mi se pare foarte corect. chiar am avut o situatie de grantie si s-a comportat ireprosabil. emite si factura. eu am sound fly si este super, fara problemele care le descrieti voi pe forum. Merge cu orele, fara bruiaje. folosesc frecventa de 107.9 Mhz.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
Costin scrie:modulatorul nu rezolva problema pt ca radiocd-ul asa cum pierde frecventa pe radio normal, pierde si frecventa pe care emite modulatorul; merge 10min si dupa incepe sa fasaie, paraie, caraie![]()
am incercat si nici o sansa, l-am dat unui prieten
dupa cum ai vazut, problema e legata de mp3, nu de pierderea frecventei
"If in doubt, flat out!"
Costin a scris:
modulatorul nu rezolva problema pt ca radiocd-ul asa cum pierde frecventa pe radio normal, pierde si frecventa pe care emite modulatorul; merge 10min si dupa incepe sa fasaie, paraie, caraie Confused
am incercat si nici o sansa, l-am dat unui prieten
dupa cum ai vazut, problema e legata de mp3, nu de pierderea frecventei
Si eu am modulator si nu am probleme cu pierderea frecventei, acesta are oricum vreo 12 frecvente pt atunci cand interferezi cu un radio local. Oricum, e posibil sa ma insel, dar ei s-ar putea sa aiba probleme din cauza radioului de C4 care am inteles ca are niste...sensibilitati.
-
- pasionat
1. Daca radioul de c4 pierde frecventa inseamna ca e defect si se inlocuieste (in garantie) iar cel cu care s-a inlocuit este bun.
2. Am condus o singura data (din pacate) c4 si radioul a mers permanent si nu a pierdut nici o frecventa.
3. Modulatorul nu rezolva o deficienta a sistemului audio, dar rezolva problema lipsei suportului pentru mp3.
Asta vroiam sa zic. Vrei sa zici ca e ceva normal ca la c4 sa se piarda aiurea si din senin frecventa?
2. Am condus o singura data (din pacate) c4 si radioul a mers permanent si nu a pierdut nici o frecventa.
3. Modulatorul nu rezolva o deficienta a sistemului audio, dar rezolva problema lipsei suportului pentru mp3.
Asta vroiam sa zic. Vrei sa zici ca e ceva normal ca la c4 sa se piarda aiurea si din senin frecventa?
"If in doubt, flat out!"
da, dupa cum am spus, si mi se pare ca deja se exagereaza chestia asta, am incercat cu modulator FM si nu merge.
da, radio de pe c4 e prost, l-am schimbat o data, pe garantie, cel nou a facut la fel, acum am un clarion care merge perfect si are si mp3.
daca nu crezi citeste subiectele:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1615
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=5116
ce am vrut sa spun, dar nu s-a inteles, e ca daca radio-ul pierde frecventa, o va pierde si pe cea pe care emite modulatorul, deci e inutil.
da, radio de pe c4 e prost, l-am schimbat o data, pe garantie, cel nou a facut la fel, acum am un clarion care merge perfect si are si mp3.
daca nu crezi citeste subiectele:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1615
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=5116
ce am vrut sa spun, dar nu s-a inteles, e ca daca radio-ul pierde frecventa, o va pierde si pe cea pe care emite modulatorul, deci e inutil.
fosta Xsara II, 2001, 1,6 16v bleu
alin.banc scrie:1. Daca radioul de c4 pierde frecventa inseamna ca e defect si se inlocuieste (in garantie) iar cel cu care s-a inlocuit este bun.
1. Corect
2. Se inlocuieste cu unul care face la fel.
4. Da, este normal ca C4 sa piarda aiurea si din senin frecventa. Mai ales in bucuresti. Radioul este mai prost ca unul de 300 de lei din piatza facut pe vapor.