Moderator: Echipa Tehnica
XENON scrie:faza cu performantele mai mari... inseamna ca ai descoperit alternativa mai ieftina la NOS. hai sa mutam topicul asta in sectiunea tunning! ce zici? (da-mi voie sa nu cred ca se maresc performantele dar mai stii?!?)
si apropo, ideea postului nu era sa-mi laud eu motoru' voiam doar sa explic ceva omului legat de raportul putere-greutate.
si ca regula generala pt aprecierea unui motor dupa cum stim cu totii (sper) este raportul putere/cilindree, concluzia o tragem singuri.
XENON scrie:asta ar insemna ca o masina cu ulei proaspat schimbat fuge mai tare ca una cu ulei mai uzat (adica cu 8-10.000 km parcursi)...
XENON scrie:nicule, stiu de sport chic, der volkswagen e volkswagen ..., oricum ca raport calitate-pret c2 sport-chic e super la 15.000 euro dar lupo gti avea (pt ca nu se mai face) performante mai bune, fiindca e mai mic si mai usor, tapiserie piele, scaune sport ADEVARATE, bixenon, navi, etc. etc.
partea rea: costa aprox 26.000 fulldar gasesti la 10-12.000 unul impecabil. e mult peste c2 la toate capitolele. dar costa.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori