cum e service-ul de tinichigerie la ATS Baneasa?

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 07-Sep-2007 15:51

Ca veni vorba... aia aduc o masina de la stadiul de epava, la stadiul de masina de expozitie intr-o luna si astia au nevoie de 1 saptamina sa rezolve un prag... Nu vi se pare ca e cam mult?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 07-Sep-2007 18:16

Am avut si eu pragul sofer un pic infundat (nici nu stiu unde am capatat "decoratiunea", am dat-o oricum ca gasita in parcare). La unii din zona 1 Mai am avut masina inapoi in 2 zile cu o aripa revopsita + pragul rectificat :roll:

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 07-Sep-2007 19:14

si a iesit bine-bine?eventual poate afli si cum se numeste service-ul.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 07-Sep-2007 19:55

nicum scrie:
Matrixu scrie:E normal cu pragul, si eu il am infundat un pic si la fel de mult dureaza. La orice service te duci iti va zice tot la fel.. NU stiu sa iti explic exact ce se face la pragul ala, dar dureaza..

Nu e normal deloc. Nici daca il inlocuiesc cu totul si tot nu ar trebui sa dureze 1 saptamina. Voi va auziti ce vorbiti?

O sa cer exact detaliile care mi s-au spus(nu numai de ATS) si o sa le scriu aici..
@Xenon..nu am reparat inca

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 07-Sep-2007 21:24

Pragul infundat se rezolva relativ simplu. Exista probabil mai multe variante. Cea de care stiu eu se rezuma cam asa:

- se da jos vopseaua si chitul vechi de pe prag pana la metal
- se sudeaza un capat de sarma mai groasa de fier pe portiunea infundata a pragului
- se trage de sarma de fier sudata pana se aduce din nou tabla cat de cat la nivelul anterior
- se da jos sarma de fier folosita la indreptarea pragului si se polizeaza resturile ramase de la sudura
- se aplica chit cu plasa din fibra de carbon, antifon, etc.
- se revopseste tot pragul

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 07-Sep-2007 23:05

fibra de sticla cred ca vrei sa spui. da, asa mi-a explicat si mie un vecin. acum ca aud si de la tine acelasi lucru inseamna ca sigur e asa.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 08-Sep-2007 01:17

Da, era vorba de fibra de sticla. M-am grabit si nu mi-am dat seama ca spun prostii :oops:

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Sâm 08-Sep-2007 08:12

vldst scrie:Pragul infundat se rezolva relativ simplu. Exista probabil mai multe variante. Cea de care stiu eu se rezuma cam asa:

- se da jos vopseaua si chitul vechi de pe prag pana la metal
- se sudeaza un capat de sarma mai groasa de fier pe portiunea infundata a pragului
- se trage de sarma de fier sudata pana se aduce din nou tabla cat de cat la nivelul anterior
- se da jos sarma de fier folosita la indreptarea pragului si se polizeaza resturile ramase de la sudura
- se aplica chit cu plasa din fibra de carbon, antifon, etc.
- se revopseste tot pragul

Hmmm...6 operatii... Mda, cate una pe zi si atunci se justifica acea saptamana estimata. :lol: :lol: :lol:

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Sâm 08-Sep-2007 11:43

ce-mi recomandati, sa-i las sa repare pragul (ca indoitura e mica, dedesubt si nu se vede), sau sa repar doar aripa si bara?

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Sâm 22-Sep-2007 13:11

trebuie sa duc masina spalata la vopsitorie?

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 01-Oct-2007 11:15

am lasat-o la doctor... :D ma tine o sapt fara ea. sper sa iasa bine.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 08-Oct-2007 19:10

m-am hotarat sa repar si pragul, desi era lovit insignifiant.
REZULTATUL: reparat+vopsit aripa, vopsit bara fata si reparat+vopsit prag, TOTAL 3 SAPTAMANI!!! ce ziceti? asta mi-au zis, dar in realitate cine stie? poate mai tine un an!?!?! :evil: GOD! e un c1 nu vreun S600 Long....

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 08-Oct-2007 22:34

o saptamana? pai ce ii face? il face din cupru ca pe galeata? ce dreaq? ce defect ai tu acolo nu ar trebui sa le ia mai mult de 4 zile. exact cum s-a spus mai sus, astia o cam freaca toata ziua pe acolo aiurea. mie mi-au schinbat tot botul la cx si a durat tot 2 saptamani. ideea e ca treceam zilnic pe la service ca era la 2-300 de metrii de mine, si la masina s-a lucrat doar 3 zile: o zi demontat, o zi montat curatat si vopsit, si ultima zi echipat, iar in rest, masina a zacut prin hala aiurea.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 08-Oct-2007 23:53

nu o sapt, 3! :evil:
deci, ca sa recapitulez, era vorba sa ma tina 2 saptamani pt prag, aripa si bara, am renuntat la prag si asa ar fi trbuit sa tina reparatia doar o saptamana, dar acum ca m-am razgandit, am intrebat cam cat crede ca o sa dureze tot, si raspunsul a fost clar: 3 SAPTAMANI!!! ce mai pot a zic? stau si ma gandesc daca Doamne, fereste! ai un accident mai serios cat dureaza la ATS reparatia? cred ca vre-un an si ceva.... :(

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mar 09-Oct-2007 00:11

ma refeream la o saptamana doar pentru prag.... am inteles ca 3 in total.
sfatul meu este urmatorul: lasa pragul asa, pentru ca daca nu are pe unde sa bage levier sa indrepte si va suda sarma de tabla, cu toate ca pe exterior va fi ok si ba iesi super, pe partea interioara se va arde tabla si va rugini negresit. o sa caut sa vad daca nu cumva am vreo poza cu o aripa reparata asa, apoi facuta sita dinspre interior catre exterior.
deci daca tot nu se observa, lasa-l asa ca nu musca. sau, daca te hotarasti totusi sa il faci, sfatuieste-i sa incarce doar cu chit, ma refer la cel de fibra pentru ca nu crapa, apoi sa reantifoneze si sa vopseasca, dar fara sa faca ventuze pe el.

Înapoi la “ATS - Bucuresti”