Am vazut ca sony are un cd-changer care stie mp3http://www.incarexpress.co.uk/view_p ... TS003T70MX.
Asta ar fii pe la noi? http://www.sony.ro/view/ShowProduct.act ... 6+Packages
Intrebarea mea este daca prin cj sau zona aceea ar putea cineva sa mil monteze? Mai important imi este partea cu calculatoru de cit partea fizica de montat.
CD Changer C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- simpatizant
Iti dau un tel de la reprezentanta Cluj?
0264 446302 Europcar SRL
service@europcar-srl.ro
sau un inginer de la ei: Radu Pop Vancea 0740 690375.
Daca nu e prea tarziu.
0264 446302 Europcar SRL
service@europcar-srl.ro
sau un inginer de la ei: Radu Pop Vancea 0740 690375.
Daca nu e prea tarziu.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
inteleg ca tu vrei sa legi acest cd changer la cd-ul original de pe masina si mai vrei probabil sa iti si afiseze pe lcd-ul masinii...
stiu ca cd-ul masinii comunica cu cd changer-ul cu care sunt ekipate unele c5, printr-un cod proprietar si de aceea nu stiu daca acest changer va comunica cu cd-ul original...
si eu as vrea sa optez pt o astfel de solutie si te rog sa ne tii la curent...
stiu ca cd-ul masinii comunica cu cd changer-ul cu care sunt ekipate unele c5, printr-un cod proprietar si de aceea nu stiu daca acest changer va comunica cu cd-ul original...
si eu as vrea sa optez pt o astfel de solutie si te rog sa ne tii la curent...
- picieri
- pasionat
- Masina: C5-I 2002 80KW 2.0HDI
- 2: Corsa D 2007 60KW 1.2
Eu asa stiu ca sunt changere care stiu mp3, eu mai mult pentru aia vreau. Se pastreaza absolut tot original dar nu va afisa IDtagurile de la mp3, in rest totul ramine neschimbat. Operatiunea nu ste chiar simpla, necesita cunostinte de elecronica si programare. O sa vad dupa ce sun la servicul respectiv ce parere au. Teoretic e posibil, mai ramine de vazut daca il poate face si binenteles si pretul. Va tin la curent.
- picieri
- pasionat
In final am solutionat problema, cel putin verbal. Saptamina viitoare trebe sa ma duc pe la cj. Imi pune un adaptor CAN-BUS care va activa intrarea auxiliara de la cd-player si voi putea [pune ce mp3 vreau. Nici cu costurile nui bai mare, adaptoru 60ron+reprogramarea cd-playerului+manopera ma gindesc ca undeva pe la 100ron iasa. Acuma ma uit dupa Ipod, parca este un model pentru masina. Dupa ce va fii montat ii fac niste poze.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- picieri
- pasionat
Si a venit ziua cea mare, am sunat la citroen sa vad daca a venit adaptorul. Bucurie mare, a venit si m-am dus sal monteze. Ajung acolo, il caut pe inginerul respectiv, aduce un pliculet cu un cablu, evident era altceva. Dispare cam 1 ora, cind revine imi spune ca ce a vnit este pentru alta varianat de c5 si care imi trebuie mie a venit numai pe factura. Am luat coada intre picioare si m-am dus acasa. Sincer chiar habar nu am ce se mai poate intimpla in tara asta. De multe ori imi vine sa fug din tara asta.
-
- simpatizant