OMV Carrera 95 sau Petrom Top 99+?

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Sâm 18-Aug-2007 15:43

si eu eram fidel Petrom-ului, dar e f. mare diferenta fata de OMV Carrera 100. Desi , sa stiti ca depinde mult de statie. La fel de incantat sunt de ROMPETROL RON98. F . buna, trage masina ca nebuna. La un moment dat insa nu mi-a mai placut cum mergea cu Rompetrol 98 si am descoperit Carrera 100.
Deci, recomandarea mea este intre astea 2.
Oricum nu am alimentat niciodata de la no-nameuri de pe drum, si cu toate astea in 30.000 Km am schimbat deja 2 injectoare la masina, asa ca aveti grija. Feriti-va de Lukoil si de Agip.

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Vin 14-Sep-2007 21:17

eu bag 98 de la aral nici nu se compara cu 100 carrera pur si simplu nu trage cum vreau eu sa traga.am impresia ca ii mai lenesa.eu am facut 17000 de km in 5 luni si numai de la aral am bagat de la altele doar cand am fost la mare si in moldova am bagat carrera 100 deci vreo 2 3 plinuri in rest nic altceva.merge de rupe iam dat aproape de 170 pe autostrada nu mia venit sa cred:|

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 14-Sep-2007 22:18

nici nu stiam ca exista benzinarie aral in romania. probabil sunt doar in ardeal. neamtu e neamt, e de asteptat sa fie buna. dar sunt curios ce furnizor roman au...
Ultima oară modificat Sâm 15-Sep-2007 01:45 de către XENON, modificat 1 dată în total.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Sâm 15-Sep-2007 01:40

dupa parerea mea cea mai proasta benzina din pct de vedere al raportului calitate-pret este mol 98. deci masina merge varza, exact ca aia de 95, si in schimb costa 39.000. mai bine pun de 100 tot de la ei la 40.500 parca si merge muuuult mai bine. sau mai bine te duci direct la OMV si pui Carrera 100. :D (daca esti in bani, daca nu, bagi 99+ si oricum la 36.000 e de bun simt si masina merge mult peste 98 de la mol).
in concluzie, mol 98, tzeapa MAXIMA.

radu_dude
pasionat

Mesajde radu_dude » Lun 17-Sep-2007 10:09

is numai 4 benzinarii aral 3 in sibiu si una la nadlac:)) t0p 99 de la petrom ii super buna.dar nu la toate petromurile gasesti defapt nu gasesti la petrom V

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Lun 17-Sep-2007 14:53

petromV are aceleasi benzine ca si OMV.

adistefan
pasionat

Mesajde adistefan » Mar 25-Sep-2007 17:27

XENON scrie:nici nu stiam ca exista benzinarie aral in romania. probabil sunt doar in ardeal. neamtu e neamt, e de asteptat sa fie buna. dar sunt curios ce furnizor roman au...

Hai sa-ti raspund in primul rand tie xenon, ca sa nu-ti faci sperante desarte :D Benzinariile Aral din Sibiu (si or mai fi pe undeva prin imprejurimi) sunt o mare tzeapa, in sensul ca se folosesc doar de numele acesta f. cunoscut de altfel in Germania pentru a-si vinde niste produse proprii ... Deci.. n-au nici in clin nici in maneca cu Aralul din Jermanica. Pana si sigla lor este galben pe verde, cand toata lumea stie culorile Aral care sunt albastru ultramarin si alb. Intamplator taica-mio (care e arhitect) le-a facut proiectul primei statii... asa ca stim ce fel de oameni sunt si prin urmare cam ce fel de benzina vand ei. Sunt de fapt niste ciobani cu FOARTE multi bani din Poiana Sibiului care au vrut sa diversifice domeniul de activitate (lucru omniprezent in Sibiu unde cam toate investitiile locale se invartesc in jurul branzei telemea :D ).... nu-mi sariti Alex si Radu la beregata.. mai.. ca si io mi's sibian.. mai glumim si noi, dar stiti ca un sambure de adevar este. Taica-mio spunea ca benzina o aditiveaza cu zer de la branza :D .
N-am pus niciodata de 98.. e drept.. asa ca Radu, nu mi-o lua in nume de rau... uite , chiar o sa incerc odata ... in schimb am pus de la ei in Peugeot odata de 95 si am crezut ca merg in service cu el.... Cred ca ti-am mai si zis eu asta tot aici pe forum. Eu nu as baga benzina cu provenienta dubioasa... orcat mi-ar da senzatia ca ar trage mai bine masina... n-ai de unde sa sti ce consecinte are treaba asta pe termen lung.. nu sti ce aditivi baga aia in benzina aia... stai tu linistit , poti fi aproape sigur ca de cea mai proasta calitate.
Uite radu... BTW... ai observat prin Sibiu toti poienarii astia petrolisti de la EuroOil, AnaOil, Aral... etc... de unde isi baga benzina in Cayenuri, Hummere, SLKuri.. etc?... din pompele lor?... nici vorba... ii vezi prin pompele Pertom, Mol, Rompetrol... dar niciodata alimentand din pompa lor. Ce parere ai?
- Renault Megane II.2 Luxe Privilege - 1.6 16V 110CP
_________
Foste:
- Citroen C1 Cool Air 1.0 VVT-i 68CP
- Nissan Almera LX 1.4 16V - 90CP
- Dacia 1310 1.4 - CP: cati dadea Al' de Sus

Înapoi la “Citroen C1”