C4

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 08-Iul-2005 12:46

Alti useri de pe un alt forum nu au luat nimic de la ATS. Adica au platit tot si presuri si triungi, trusa.
Depinde de tine cat tragi de ei sa iti dea.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Vin 08-Iul-2005 12:50

merci. masina trebuie sa vina pana la sfarsitul lui iulie, cred ca am sa sun la ei sa vad cum sta treaba. tu de unde ai luat masina?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 08-Iul-2005 13:24

De la constanta, dealerul se numeste Diesel.

nero
pasionat

Mesajde nero » Vin 08-Iul-2005 14:55

Eu am luat-o de la ATS si mi-au dat tot gratis.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]

antares
just curious

C4

Mesajde antares » Vin 08-Iul-2005 15:01

Din cate stiu eu nu mai sunt obligati sa iti dea trusa sanitara si triunghi( sau triunghiuri) din octombrie sau noiembrie 2004. Am cumparat anul trecut o Dacia Logan inainte sa se modifice legea si am primit gratuit trusa sanitara si un triunghi dar dupa ce s-a modificat legea ceilalti nu au mai primit. Eu la Eveman am obtinut covorase gratuite, dar ieri cand am intrebat cat costa livrarea(eu credeam ca, platest imatricularea provizorie si RCA) mi-a spus 3 mil preg de livrare+ RCA. L-a pregatire de livrare a spus trusa sanitara,triunghiuri si presuri( uitase ca, le-a oferit gratuit)
Acum intrebarile:
1) Daca nu plastesc 3 mil si nu mai primesc trusa sanitara + triunghi, primesc aparatorile de noroi?
2)Cat costa separat presurile ( eu stiu 1 mil sau 1,7mil) , aparatorile de noroi, trusa sanitara si triunghiul?
3)La voi in contract au fost trecute presurile ca bonus?
La mine nu sunt trecute si data nu platesc astea 3 mil probabil pierd presuri, aparatori noroi, trusa sanitara,triunghi.

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Vin 08-Iul-2005 15:58

asa e, nu mai sunt obligati sa-ti dea nimik. totul depinde la cat de bine te-ai inteles cu dealerul. (au unele discount-uri care pot sa ti le dea pe langa promotia care se desfasoara, totul e sa insisti)
Imagine

Matrixu
pasionat

Re: C4

Mesajde Matrixu » Vin 08-Iul-2005 16:14

antares scrie:Din cate stiu eu nu mai sunt obligati sa iti dea trusa sanitara si triunghi( sau triunghiuri) din octombrie sau noiembrie 2004. Am cumparat anul trecut o Dacia Logan inainte sa se modifice legea si am primit gratuit trusa sanitara si un triunghi dar dupa ce s-a modificat legea ceilalti nu au mai primit. Eu la Eveman am obtinut covorase gratuite, dar ieri cand am intrebat cat costa livrarea(eu credeam ca, platest imatricularea provizorie si RCA) mi-a spus 3 mil preg de livrare+ RCA. L-a pregatire de livrare a spus trusa sanitara,triunghiuri si presuri( uitase ca, le-a oferit gratuit)
Acum intrebarile:
1) Daca nu plastesc 3 mil si nu mai primesc trusa sanitara + triunghi, primesc aparatorile de noroi?
2)Cat costa separat presurile ( eu stiu 1 mil sau 1,7mil) , aparatorile de noroi, trusa sanitara si triunghiul?
3)La voi in contract au fost trecute presurile ca bonus?
La mine nu sunt trecute si data nu platesc astea 3 mil probabil pierd presuri, aparatori noroi, trusa sanitara,triunghi.

Ai luat masina Cash sau Leasing?
Aparatorile de noroi eu le-am gasit in portbagaj deci alea vin cu masina.
In procesul verbal; au fost trecute doar trusa si triunghiu. Presurile sunt de pe la 750 000 pana la 1.8 mil daca nu ma-nsel.
Trage de ei sa iti dea si trusa, sau daca nu iti dau si nu iti dau vezi ca gasesti peste tot triunghi si trusa mai ieftine decat ti le dau ei(adica 800 000)

antares
just curious

C4

Mesajde antares » Vin 08-Iul-2005 18:51

Masina am platit-o cash ( am luat credit pt nevoi personale si am platit toata suma la ING). Nu stiu de ce proces verbal vorbesti(de primire?) ,eu inca nu am luat masina. Daca aparatorilor vin cu masina nu e problema, pt ca, covorasele le-au oferit gratuit si de triunghi si trusa sanitara ma lipsesc( cumpar din alta parte) si nu mai platest 3 mil si platesc 500 000.
Eu de aparatori nu stiam cum vin si probabil sunt 1 mil si ceva. Dar tot mai bine ies daca cumpar si aparatoriile si trusele separat aproximativ 1,5 mil. Sper sa se tina de cunvant si sa imi dea presurile daca nu platesc astea 3 mil pt ca in contract nu apar presuri gratis. Cand am spus ca nu apar in contract a spus ca o sa le gasesc in masina asa cum a promis.

stupidisco
simpatizant

Mesajde stupidisco » Mar 12-Iul-2005 17:47

am si eu o intrebare e normal cu frana de mana trasa sa scoata niste sunete ciudate mai ales cand e in panta de zici k se rupe osia? :D nu stiu de unde e dar nu mi se pare normal. si subscriu si eu k plasticul ala de pe usi e cel mai prost posibil...eventual o sa ma sui in sosete de azi inainte in ea sa nu o zgarii, e enervant de sensibil si chiar daca esti atent este inevitabil sa nu se intample ceva. si inca o intrebare unde gasesc si eu un breloc ptr cheie? la ats nu mai au.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 13-Iul-2005 08:37

Pai e normal daca ai frina de mina trasa si vrei sa inaintezi sa se auda niste zgomote. La mine, cu frina de mina pe fata (trasa) si tractiunea tot pe fata, daca incerc sa inaintez se aud niste trosnituri.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 13-Iul-2005 09:30

@Stupidisco
E normal si la mine face la fel, si sa asculti atent cand pui frana usor sa vezi ca la fel face.

stupidisco
simpatizant

Mesajde stupidisco » Mie 13-Iul-2005 18:15

pai nu incerc sa inaintez cu frana de mana trasa..totusi nu sunt in halul asta de imbecil :D

emilpaun
simpatizant

Mesajde emilpaun » Joi 14-Iul-2005 13:40

As avea si eu o intrebare, intrucat ma tenteaza foarte tare un C4 coupe.
Stie cineva pe unde gasesc o lista cu toate dotarile pentru nivelul X de echipare? As avea nevoie de o lista concreta, pentru ca am citit fel si fel de lucruri, ba ca are ba ca n-are odorizant, samd. As vrea sa stiu detalii de genul pe unde are buzunare daca are, oglinzile sunt electrice, etc iar siteul citroen nu ma lamureste pe de-a intregul.

Oricum eu sunt mai mult decat hotarat sa iau unul, numai ca bani nu voi avea probabil decat la anul, si de aceea ma gandesc ca o astfel de lista m-ar face sa simt ca trece timpul mai repede :)

Mersi mult.

-------------------------------------------------------------------

EDIT: Mersi, nu mai e nevoie, am gasit pe planete-citroen un pdf in franceza cu dotarile la berline si coupeuri. :)
Cred ca voi opta pentru VTR :)

Pentru cei interesati, se poate downloada de aici:
http://www.devazur.com/planete-citroen/ ... ement2.pdf

Threadul este acesta
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... php?t=9652

Numai bine

nero
pasionat

Mesajde nero » Sâm 16-Iul-2005 20:36

Vezi ca dotarile mai difera fata de Franta, oricum eu nu sunt foarte incantat de odorizantul ala, ideea mi-a placut dar parca rezervele sunt consumate, le simti cateva zile, dup-aia tre' sa le schimbi din nou si sunt extrem de scumpe (cam 25 lei bucata).
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]

antares
just curious

C4

Mesajde antares » Vin 22-Iul-2005 10:34

Am un Citroen C4 1.6 HDI SX FAP 110 cp. Pot sa pun si motorina euro 3 sau trebuie numai euro 4? Motorul respecta normele euro4?

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”