am plecat din bucurestii noi, incarcat cu tot felul de cosuri si bidoane, noroc ca se pliaza bancheta. am mers din chitila pe soseaua de centura spre militari, va jur ca a fost cea mai mare coada care am prins-o vreodata pe centura. am parcurs vreo 15 km intr-o ora. am plecat apoi pe a1, am mers jumatate cu viteza cuprinsa intre 130-160 si cealalta jumatate pe la 115-120 ca devenise cam denivelat drumul. apoi am luat-o prin pitesti, forja 4000rpm sa sperii pitestenii

la intoarcere am venit prin militari, deoarece daca as fi venit tot pe centura ar fi trebuit sa cobor pe la parcarea de tiruri de vizavi de carrefour unde s-au format niste sleauri in asfalt pe care a trebuit sa le evit pt ca riscam sa raman suspendat. dupa ce am mai dat o tura si pe la cineva prin drumul taberei printr-un haos infernal la 7 seara, am ajuns intr-un final si la petromul la care facusem plinul inainte sa plec si am umplut-o din nou.
Verdictul: FIX 170km dus intors, deci 340 total, in conditiile mentionate, cu 19,3 litri. Consum:5,588, adica 5,6.

P.S.: benzina folosita petrom top premium 99+, 2 oameni in masina, un porc de 98 de kg (eu), si un somalez de 60kg (un prieten), vreo 30-40 kg la dus si 70kg de mere