Trebuie in primul rand sa-l dai jos de pe masina. Apoi trebuie sa ai o menghina, o presa (este un arc puternic sub acel capac) si un o-ring nou. Daca esti indemanatic cred ca poti sa rezolvi si singur problema. Eu te-as sfatui sa mergi totusi la un service. Nu poate sa coste prea scump!
Nu gasesc documentatie despre cum se desface.. Deci, cum se face? Se desface capatul corpului prin rotire, ca un capac? Daca spuneti ca e un arc e posibil sa sara cand il desfac sau sa-mi arunce capacul cu putere? Nu e nevoie sa desfac si sfera-acumulator, nu? In schema de mai jos, care este o-ring-ul respectiv?
Trebuie desfacuta sfera de pe conjunctor si acesta de pe masina. Cu o presa se apasa capacul 4 pe care se afla o-ringul 18, pentru a putea scoate siguranta (nu este figurata). apoi se elibereaza treptat presa, pentru a nu sari cu putere arcul 8. Trebuie sa iei cu o oarecare rezerva cele spuse de mine, pentru ca eu nu am demontat cu mana mea ci doar am privit. S-ar putea ca ceva sa-mi scape.
Capacul ala trebuie impins. Pe interior este un canal in care sta o siguranta inelara, aceasta tinand capacul sa nu iasa. Cu ceva chin se poate scoate.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10