schimbator uzat

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

ancadogaru
simpatizant

schimbator uzat

Mesajde ancadogaru » Lun 01-Oct-2007 19:18

Salut,

Cred ca toti care coduceti majoritatea timpului in oras un C3 benzina v-ati confruntat cu pb mea: schimbatorul de viteze s-a uzat f urat, s-a luat argintiul si acu se vede un plastic alb care arata f ieftin.

Ce solutii am sa-l schimb? Am vazut ca la diesel e unu care nu pare sa se cojeasca ca al meu?

La ATS am vazut ca au un schimbator la vreo 400RON din piele sau ceva... dar nu sunt dispusa sa dau atatia bani pe el. Ce alte solutii aveti? E tare urat asa.. si masina are doar 1 an :(

alphie
simpatizant

Mesajde alphie » Lun 01-Oct-2007 19:38

din pacate, stiu doar ca si la diesel se cojeste. Eu am 30 de mii de km si a inceput sa se ia , destul de uratel. mai rau e cu butonul de la frana de mana, care e aproape in totalitate alb. urmeaza, dupa schimbator, manerele de la usi.
Cred ca pentru schimbator gasesti si solutii mai ieftine, daca gasesti unul cat de cat de bun gust.
oricum, apoi o sa le observi pe celelalte... :(

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 01-Oct-2007 19:48

este o maciulie din aluminiu by citroen la ats, la vreo 400 ron ... insa pentru mai putini bani gasiti ceva sparco sau momo.
incercati la magazine de tuning, insa brand-urile de mai sus, turcismele se vor uza mai repede decat cel stoc. despre montat/demontat stie pesteimputit, el l-a schimbat pe al lui, cica se rasuceste maciulia si se trage.
Cosmin
high energy music expression

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 01-Oct-2007 19:50

Auzi, da' nu ar trebui sa ti-l schimbe pe garantie? Totusi nu cred ca are vreunul din noi transpiratia asa de acida sa dizolve stratul acela metalic din varf :twisted:

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Lun 01-Oct-2007 20:00

eu credeam ca la diesel e mai bine :( speram sa iau de la dezmembrari sau ceva unu de diesel

cred ca am sa caut un turcism care sa fie transparent.. si daca se toceste sa nu se vada alb :D

maciuliile astea sunt universale? exista speciale de C3? sau pot sa iau orice care are un istem de infiletare...

refuz sa dau 400Ron pe ala de la ATS :D

cu frana de mana nu imi fac inca griji.. ca nu trag de ea asa des... (dupa 3 ani poate sa se toceasca..)

manerele de la usi sunt de aluminiu parca nu par sa dea semne...

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Lun 01-Oct-2007 20:02

DanCld scrie:Auzi, da' nu ar trebui sa ti-l schimbe pe garantie? Totusi nu cred ca are vreunul din noi transpiratia asa de acida sa dizolve stratul acela metalic din varf :twisted:

pai al meu nu e metalic... e de plastic.. ca eu am benzina.. si la benzina e mai naspa :(

alphie
simpatizant

Mesajde alphie » Lun 01-Oct-2007 21:04

chiar crezi ca sunt de aluminiu manerele de la usi? adica...e posibil, dar eu stiu ca pe a mea proprietarul initial a luat cel mai inalt nivel de dotari interioare...si are doar imitatiile astea de crom pe usi , schimbator, duze aer, etc.. totusi, tu ai c3-2 deci e posibil.

daca gasesti ceva frumos si il montezi sa ne dai si noua detalii si poze.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 01-Oct-2007 22:13

poti incerca si in targ la vitan, nu stiu cat de buna este calitatea marfii, inclin sa cred ca nu prea ...
Cosmin

high energy music expression

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Mar 02-Oct-2007 20:54

alphie scrie:chiar crezi ca sunt de aluminiu manerele de la usi?
daca gasesti ceva frumos si il montezi sa ne dai si noua detalii si poze.

nu sunt f convinsa ca e de aluminiu, dar nu da semne de cojeala ca schimbatorul

o sa incep cautarea si postez poze cu ce a iesit :)

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Sâm 10-Noi-2007 19:53

si eu am benzina si acum fac 2 ani si nu s-a luat vopseaua de pe schimbator... doar de pe tzamburusul franei de mana...dar nu se observa...oricum cam scumpe accesoriile alea de pe www.autoaccesorii.ro

Mie mi s-a varsat parfumul de interior peste o gura de suflare aer si s-a luat vopseaua aia gri si se vede naspa...nu stiu unde gasesc un inel dinala de plastic..ati vazut pe undeva la un pret rezonabil pana la 10 RON.

O alta solutie pentru curatarea vopselei este sa cumperi un spray cu vopsea din Carfur si sa dai pe acolo cu el...cred ca e ok asa..

Numai bine,
Andrei

DORU.D
just curious

Mesajde DORU.D » Dum 11-Noi-2007 22:49

doamneeee! pai daca dau patru miloane pe o dracie de maner de schimbator inseamna ca am inebunit! il dau dracu cu luciu lui cu tot;
eu as lua ceva de pe la astia cu magazinasele lor de auto !
e mult rau! auzi patru miloane!!!!!!!!!! dar din ce e facut frate; ca doar nu e poleit cu aur !

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”