Inchidere geam spate
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- picieri
- pasionat
- Masina: C5-I 2002 80KW 2.0HDI
- 2: Corsa D 2007 60KW 1.2
Inchidere geam spate
De cind am cumparat masina am o problema cu geamul din spate dreapta. Daca dau sa se inchida singur, cind ajunge sus coboara imediat. Am umblat pela ceva servisur de citroen dar nam rezolvat problema. Cea mai deranjata e cind ploua. Senzorul de ploaie vrea sa inchida geamurile si pe cel din spate il deschide din cauza "Senzorului de efort" care simte obstacol. Eu dupa cum am vazut se ridica prea mult. Intrebare mea este daca la c5-1 se pot invata limitele la geamuri? In manualu de c5-2 am vazut ca exista aceasta optiune, binenteles ca am si incercat ce scrie acolo dar n-a functionat.
Si eu am aceeasi problema la un C5 2.0 Exclusive din 2005. Tot la usa dreapta spate. In plus la mine nu se deschide geamul de la butonul de la sofer dar il pot inchide cu acest buton. Cu butonul de pe usa patesc acelasi lucru ca tine. Nu am reusit sa rezolv inca problema. La celelalte geamuri e totul Ok. E curioasa coincidenta tinand cont de faptul ca ai aceeasi problema la aceeasi usa.
geam electric
Deci stie cineva cum se invata geamurile?
Pentru ca eu de o vreme nu mai pot inchide din telecomanda decat geamul din dreapta fata, cel din stanga nu schiteaza nimik.
Merci
Pentru ca eu de o vreme nu mai pot inchide din telecomanda decat geamul din dreapta fata, cel din stanga nu schiteaza nimik.
Merci
ENGINE - TURBO DIESEL DW10TD
SUSPENSION - NORMAL SUSPENSION
ACTIVE SUSPENSION - HYDRACTIVE SUSPENSION 3
SUSPENSION - NORMAL SUSPENSION
ACTIVE SUSPENSION - HYDRACTIVE SUSPENSION 3
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Dar la spate stanga nu are nimeni???
...E, uite ca eu DAAA!!!
Si imi face asa de vreun an dar numai uneori...noroc ca numai in parcarea din fata blocului unde am camera video pe masina si unde cunosc toti asa ca ....de cate ori am coborat si am gasit geamul lasat...nu am constat nimic lipsa...si am...:P...Nu spun ce ca am mai zis undeva, pe aici...

Si imi face asa de vreun an dar numai uneori...noroc ca numai in parcarea din fata blocului unde am camera video pe masina si unde cunosc toti asa ca ....de cate ori am coborat si am gasit geamul lasat...nu am constat nimic lipsa...si am...:P...Nu spun ce ca am mai zis undeva, pe aici...
-
- pasionat
- Masina: C 5 Break 2,0 . hidramata, an 2004
- 2: CX 2,0 Break. an 1989
- 3: Xsara 1,4 i , an 2002