TOT STERGATOARE DE PARBRIZ
Moderator: Echipa Tehnica
Nu stiu un site de unde poti cumpara stergatoare bosh, dar poti cauta un distibuitor local, eu le-am cumparat dupa ce si-a luat un prieten un set pentru logan si mi-au placut, ca arata mult mai bine si fac si treaba mai buna.
Eventual poti sa la cauti pe net si dupa coduri, am vazut ca le-a dat cineva in primele posturi, daca nu gasesti sa-mi spui si caut cutia sa-ti zic exact ce scrie pe ea.
Eventual poti sa la cauti pe net si dupa coduri, am vazut ca le-a dat cineva in primele posturi, daca nu gasesti sa-mi spui si caut cutia sa-ti zic exact ce scrie pe ea.
ionmang20 scrie:Nu stiu un site de unde poti cumpara stergatoare bosh, dar poti cauta un distibuitor local, eu le-am cumparat dupa ce si-a luat un prieten un set pentru logan si mi-au placut, ca arata mult mai bine si fac si treaba mai buna.
daca poti sa gasesti cutia mi ar fi de mare folos multumesc.
Mi-am luat azi stergatoare Champion, foarte misto sterg. doar de fata. Si am dat 35 + 15 = 50 RON pe ambele. E un magazinel pe Calea Dudesti mai incolo de intrarea din spate de la mall, o tipa si un tip super de treaba... Mi-a placut si cum s-au purtat si preturi bune.
Incercasem la magazinelul de vis-a-vis de gradina Botanica, dar erau Valeo cu 120 RON cele cu eleron si 65 RON cele fara eleron... si mi s-a parut cam mult...plus cam gretosi baietii.
Acum ma gandesc sa mut lamele de la noile Champion la cele vechi de pe masina Citroen care erau cu un mic steguletz eleron.
Pentru geamul din spate nu am gasit decat la preturi mari-mari si ma gandesc la fel, sa iau de prin targ o lamela cu cauciuc si sa o pun pe stergator.
Incercasem la magazinelul de vis-a-vis de gradina Botanica, dar erau Valeo cu 120 RON cele cu eleron si 65 RON cele fara eleron... si mi s-a parut cam mult...plus cam gretosi baietii.
Acum ma gandesc sa mut lamele de la noile Champion la cele vechi de pe masina Citroen care erau cu un mic steguletz eleron.
Pentru geamul din spate nu am gasit decat la preturi mari-mari si ma gandesc la fel, sa iau de prin targ o lamela cu cauciuc si sa o pun pe stergator.
salutare!
aseara am constatat ca cineva a avut nevoie urgenta de stergatoarele mele si s-a simtit liber sa mi le i-a fara sa ma intrebe.
intrebarea mea este: exista vreun tip de stergatoare care sa aiba un sistem de prindere mai destept? pentru ca sincer, nu sunt o indemanatica. si in fiecare zi pune stergatoare-scoate stergatoare nu e chiar de vis. astept sugestii.
mersi mult si sa aveti un 2008 fara probleme la buburuze! :P
aseara am constatat ca cineva a avut nevoie urgenta de stergatoarele mele si s-a simtit liber sa mi le i-a fara sa ma intrebe.

intrebarea mea este: exista vreun tip de stergatoare care sa aiba un sistem de prindere mai destept? pentru ca sincer, nu sunt o indemanatica. si in fiecare zi pune stergatoare-scoate stergatoare nu e chiar de vis. astept sugestii.
kataliyna scrie:salutare!
aseara am constatat ca cineva a avut nevoie urgenta de stergatoarele mele si s-a simtit liber sa mi le i-a fara sa ma intrebe.![]()
nu cred ca exista alt sistem la cele originale poate doar sa iei unele care sa aiba ceva anti furt desii nu cred ca sunt oricum astea originale au un sistem destul de greu de dibuit acum ori le a furat cineva care are tot c3 si se pricepea sa le desfaca asa rapid ori..
-
- simpatizant
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”