Sunt posesorul unui C4 1.6 HDI (26.000km) cu 2 probleme pe care cei de le reprezentantza oficiala din Bucuresti fie nu au putut sa le remedieze fie nu au fost in stare sa-mi explice in mod logic de ce in viziunea lor nu e nici o problema ...
In primul rand, la oprirea motorului toata partea fatza se zguduie de parca se dezmembreaza masina. Am fost la ATS, raspunsul dupa 2 min si o tura de 20 m in parcare a fost - e volanta, comandam, inlocuim - dureaza 2 saptamani no problem. Dupa 2 luni si n'spe telefoane din partea mea au luat masina si la ridicarea ei a doua zi - atzi ghicit - se zguduia la fel de tare - intreb: E normal? - Nu nu e normal - inapoi pe rampa. Acuma cica "probabil sunt tamburii" s-a schimbat cica unul pe partea dreapta si dupa inca 1 saptamana - e gata masina. MA duc sa o ridic si.. atzi ghicit din nou...- bineinteles "zguduitul" la oprire e in continuare prezent - acuma cica'i normal ca-i de la tamburii pe ulei si asa trebuie sa faca. Zice-ti si voi cei care aveti motorizare similara - a mai patzit cineva asa ceva? Ce ma sfatuiti sa fac?
A doua kestie e ca de la o vreme se aude in mers un "uruit" destul de enervant in fatza (ca un zgomot de rulment) care se accentueaza cand rotesc volanul stanga sau dreapta - la ATS mi s-a spus cu ocazia vizitei de mai sus ca nu e nimic, mi se pare, e zgomot normal la rulare; asa o fi da' eu nu am mai auzit la nici o masina asa ceva - poate la aia cu pedale a lu fi'miu

Sfaturi?
Tx !