au iesit la vanat
Moderator: Echipa Tehnica
Da, pana la urma singura cale de a supravietui pe soselele romanesti este sa incerci sa-ti pastrezi cat mai mult calmul, indiferent de situatie. Din punctul asta de vedere ii admir pe nordici. Sunt extraordinar de calmi, din cate am auzit. Viata e pentru ei ca o poezie, nu se streseaza, nici la serviciu, nici acasa, isi vad linistiti de ale lor si toate sunt bune si frumoase.
Of, destul, ca am dat-o rau in OT.
Of, destul, ca am dat-o rau in OT.
aici ai timp sa te reacomodezi primele 5 secunde 
atentie mare de tot la pietoni care fac pe popicele pe trecerile nesemaorizate, de parca ar face in ciuda. In prostia celor ce fac asa spun ca "dom'le ma calca, ramane fara carnet
" si se gandesc mai putin la siguranta lor si la noastra. In rest trebe sa te feresti de destule ori pe zi de cei care conduc pe x benzi ca le e greu sa se asigure sau sa aibe bunul simt (zone avizate de mine: unirii dinspre tineretului spre universitate, pta universitatii, pta romana dinspre dacia spre pta victoriei, pta victoriei - care a devenit semaforizata, calea victoriei zona romtelecom)

atentie mare de tot la pietoni care fac pe popicele pe trecerile nesemaorizate, de parca ar face in ciuda. In prostia celor ce fac asa spun ca "dom'le ma calca, ramane fara carnet

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
Revin sa va spun ca dupa aproape un an de lupte "seculare" cu faimoasa politie romana (care nu s-a prezentat la nici un termen), si ajutat si de dreapta justitie romana, am reusit sa ma calific pentru pozitia de pieton timp de 30 de zile. nimic din ce am spus in fata judecatorilor nu a fost luat in considerare, nu mi s-a acceptat proba cu martori, nu s-a luat in calcul ca ,la solicitarea judecatorului, politia a trimis un raport completat de cel care mi-a constatat contraventia care nu avea nici cea mai vaga legatura cu realitatea- in concluzie daca nu minti in legatura cu martorii aflati la fata locului, sau altceva, si crezi ca daca ai dreptate vei castiga- o iei mata usurel cu metroul sau tramvaiul pana unde ai treaba. feriti-va de magarushi (cei cu carnetele de amenzi de pe strazile noastre)!
- Teo-Onesti
- pasionat
f
Cum sa nu ti se acorde proba cu martori?
Poate doar daca nu ai mentionat de ei la primul termen!...
Oricum,ai dreptul sa faci recurs...sau ai facut deja?
Cel mai bine era sa nu mai opresti deloc la intersectia respectiva...
Eu am vreo 19 puncte de prin iulie si merg datorita contestatiilor in continuare...si o sa fac contestatie inca 50 de ani de acum incolo...
Poate doar daca nu ai mentionat de ei la primul termen!...
Oricum,ai dreptul sa faci recurs...sau ai facut deja?
Cel mai bine era sa nu mai opresti deloc la intersectia respectiva...
Eu am vreo 19 puncte de prin iulie si merg datorita contestatiilor in continuare...si o sa fac contestatie inca 50 de ani de acum incolo...
- Teo-Onesti
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
... conform codului rutier stiam ca aparatele radar se monteaza pe masini de politie cu insemne distinctive clare (girofaruri, autocolante etc.). ieri am gasit un aparat radar intr-un LOGAN galben fara nimic pe el... astia mai au un pic si pun radarul pe masinile lor personale. intrebarea mea: este legal ce fac ei? sau poti sa o pui de o contestatie ...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
-
- pasionat
in cazul asta e naspa rau ... cei mai rau ca 50 la ora pentru masinile moderne este echivalent cu mersul subturat si toate consecintele negative ce deriva din asta...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
-
- pasionat
las-o ma ca merge-asa... 
am vazut radar de un an pe logan rosu, logan galben, matiz alb (toate in bucuresti deci atentie!...p-aia cu matizu n-am crezut-o pana nu am vazut cu ochii mei, e pe bune) si toate neinscriptionate. nu sunt masini personale. asa le-au luat ca sa pacaleasca lumea. nu e nmk ilegal. ce pe stalpii care sustin camerele mai scrie POLTIA?

am vazut radar de un an pe logan rosu, logan galben, matiz alb (toate in bucuresti deci atentie!...p-aia cu matizu n-am crezut-o pana nu am vazut cu ochii mei, e pe bune) si toate neinscriptionate. nu sunt masini personale. asa le-au luat ca sa pacaleasca lumea. nu e nmk ilegal. ce pe stalpii care sustin camerele mai scrie POLTIA?