miner deschidere usa fata
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- chisboramircea
- simpatizant
miner deschidere usa fata
salut.mi s-a rupt minerul de deschidere a usii fata-sofer(era putin fisurat.daca v-ati lovit careva dintre voi de problema asta,imi puteti spune daca o pot lipi(clapeta,ca doar ea e rupta),sau daca pot gasi pe undeva,chiar si daca la dezmenbrari.mersi anticipat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
maner
Cred ca s-a mai spus asta:...cine are bani sa-si cumpere o astfel de masina are bani si pentru piesele de schimb, mai ales daca o cumperi la mana a doua...
Si eu am patit in primavara acelasi lucru si l-am schimbat la Champions...230 lei insa nu doar manerul ci intreg angrenajul...
Cu respect,
Cata
Si eu am patit in primavara acelasi lucru si l-am schimbat la Champions...230 lei insa nu doar manerul ci intreg angrenajul...
Cu respect,
Cata
- chisboramircea
- simpatizant
- mesersmith
- Moderator - C5
asa cum spuneam in topicul unde am descris cu lux de amanunte cum am facut(si pe care nu-l mai gasesc), am lipit piesa cu poxilina din belsug, am facut o galma mare....apoi, inainte de a se intari complet, am inceput sa o tai cu un cater si sa elimin mici fasii astfel incat sa ramana un strat suficient de gros cat sa tina(cca 3-4mm), dar si suficient de ubtire cat sa incapa la loc...
acum, ce sa zic....e corect principiul mai sus mentionat, dar kiar 230 o bucata de antimoniu?????:)...
hai mai copii...ce draku....daca se poate si altfel de ce sa-i ingrasam pe cei de la ats...
piesa asta costa la munchen in jur de 10 euro...dar nu o mai aveau in stoc atunci cand am fost eu, dar am vazut pretul in aplicatia lor...
faceti cum vreti voi....
vreau sa va spun ca am mai mers mai bine de 50 000km de cand s-a rupt piesa aia....si f mult ma invart si prin oras intre ekipele de muncitori, asta insemnand ca folosesc usa f des...
acum, ce sa zic....e corect principiul mai sus mentionat, dar kiar 230 o bucata de antimoniu?????:)...
hai mai copii...ce draku....daca se poate si altfel de ce sa-i ingrasam pe cei de la ats...
piesa asta costa la munchen in jur de 10 euro...dar nu o mai aveau in stoc atunci cand am fost eu, dar am vazut pretul in aplicatia lor...
faceti cum vreti voi....
vreau sa va spun ca am mai mers mai bine de 50 000km de cand s-a rupt piesa aia....si f mult ma invart si prin oras intre ekipele de muncitori, asta insemnand ca folosesc usa f des...

si mie mi s-a rupt minerul de la usa sofer ,si l-am rezolvat in felul urmator: am lipit cele doua bucati intre ele cu" picatura "dupa acea am bandajat (strins ~2 straturi) zona rupta cu plasa fina de alama ,care va tine loc de armatura (se foloseste la filtre ) peste plasa am turnat napoacril (se gaseste la tehnicieni dentari) , dar cred ca poti folosi cu incredere si poxilina in loc de napoacril . Atentie! Poxilina nu poxipol se poate face usor confuzie.
succes
succes
- chisboramircea
- simpatizant
Am aceeasi problema. vrea totusi sa intreb de care maner este vorba? La mine s-a rupt cel ce deschide usa din interior. Daca e aceeasi poveste va rog sa imi explicati exact pasii operatiuii. Presupn ca trebuie sa demontez panoul de la usa si asta ma sperie cel mai tare. In cazul in care exista un sir logic al operatiunilor ce trebuie executate as vrea sa il stiu ca nu cumva sa uzez prea mult de forta si sa fac mai mult rau decat bine.
- mesersmith
- Moderator - C5
picieri scrie:Eu am facut exact cum a zis mesersmith si m-a tinut 3 zile, ca noroc ca a si ajuns minerul nou la service si lam si schimbat. Teoretic sigur se poate suda cumva, dar ma depaseste problema asta.
daca faceai cum am spus eu, te tinea si acum...
poate ne vom intalni la una din intlnirile ulteriore si o sa-ti arat...
- C i t r o n e l
- pasionat