Cateva sfaturi va rog!!!
Moderator: Echipa Tehnica
Cateva sfaturi va rog!!!
Sal tuturor. Sunt nou in bransa si vreau sa-mi achizitionez si eu o masina. Am gasit ceva atractiv o xsara 2002 inmatriculata in 2003 2,0hdi 90cp full options (varianta cu climatronic manual) la un pret destul de atractiv. V-as ruga sa-mi spuneti si mie cateva cuvinte despre citroen xsara. Daca e scumpa intretinerea, daca e o masina fiabila, daca au fost probleme deosebite cu ea si nu in ultimul rand daca se merita sa-mi cumpar acest model. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
s-a mai scris despre xantia. iti recomand sa mai citesti printre topicuri ca gasesti informatii importante. Ori clima automata (la Volskvagen ii zice climatronic) ori clima manuala. Prin definitie nu exista climatronic manual. BTW, daca nu are clima automata nu poate fi full options.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
... mi se pare un pret cam mic pentru ce se vehiculeaza pe la noi (minim 55oo + taxa de inmatriculare 2001/200k, maxim 7650 2001/132k)
masinile sunt ff bune, putine hibe... personal cu citronelu' meu am 19 k din mai pana acum fara probleme deosebite
sa fii atent la acte... verifica seria la sasiu si motor... in rest sa o stapanesti sanatos si fara evenimente... take care
masinile sunt ff bune, putine hibe... personal cu citronelu' meu am 19 k din mai pana acum fara probleme deosebite
sa fii atent la acte... verifica seria la sasiu si motor... in rest sa o stapanesti sanatos si fara evenimente... take care
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
Merci. Intai sa o vad. Mi se pare si mie ca e cam ieftina dar intermediarul a fost un prieten comun. Sper ca totul sa fie ok si sa nu fiu dezamagit. Vreau sa o duc si la o reprezentanta Citroen pentru un test si voi incerca sa casc foarte bine ochii sa nu-mi iau vreo teapa. Chiar ma gandeam acum si ma amuzam cum e romanul si poate ca majoritatea facem la fel. Daca e prea ieftina avem suspiciuni ca ar avea cine stie ce si nu ne-am baga daca e prea scumpa ca e prea scumpa si nu o luam 

-
- pasionat
Mi-a luat-o altu inainte. Era din alt oras si pana m-am cacait a aparut un samsar care i-a dat banii pe loc
((( ca eram hotarat 100% sa o iau. Asta este. Viata merge inainte si astept urmatoarea chiftea ca nu ma grabesc deloc sa-mi iau masina. Chiar eram interesat de aceea am si intrebat nu doar de dragu de a face conversatie. Le multumesc toturor celor care au raspuns. Asta este....

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”