Intalnire Cluj
Moderator: Echipa Tehnica
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
intilnire
mi se pare nu sunt sigur, ca poligonul acela e plin de pietre,pamint tot felul de deseuri de la reparatia drumurilor.ar trebui sa va uitati daca se poate parca prin zona.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
-
- simpatizant
daca tu reusesti sa faci situl www.clubcitroen.ro sa fie www.clubcitrÜen.ro... esti cel mai tare si atunci merita sa ma leg si io sa fac un amarat de afis care anunta o intalnire care o sa fie peste 10 zile sa fie scris "corect" in limba franceza adica cu Ü nu cu o. oricum in limba româna nu se scrie citrÜen ci doar citroen. daca as fi scris www.clubcitrÜen.ro nu ar fi putut intra nimeni pe site. asa cum o gramada de cuvinte au fost adaptate pentru româna in momentul in care au fost preluate din limba lor (exemplu merci din franceza pe care lumea in pronunta si il scrie mersi) citrÜen este in limba romana si pentru romani CITROEN.
ma bucur ca nu ai observat in afis ca am scris aiurea ora si ca nu am aliniat bine textele. si revenind de la divagatii... afisul e bun? o sa fac cateva la imprimanta si o sa pun pe masini saptamana viitoare.
(si ca sa fiu rau si sa ma leg si io de tine... cum sa scrii frate "passion for citrĂśen"???? un cuvant in franceza unu in engleza si apoi iara unu in franceza... putea-i pune si tu un "pur" acolo... dadea mai bine semnatura... iar numele meu este ARTHY cu TH vine de la Arthur, my real name.)
ma bucur ca nu ai observat in afis ca am scris aiurea ora si ca nu am aliniat bine textele. si revenind de la divagatii... afisul e bun? o sa fac cateva la imprimanta si o sa pun pe masini saptamana viitoare.
(si ca sa fiu rau si sa ma leg si io de tine... cum sa scrii frate "passion for citrĂśen"???? un cuvant in franceza unu in engleza si apoi iara unu in franceza... putea-i pune si tu un "pur" acolo... dadea mai bine semnatura... iar numele meu este ARTHY cu TH vine de la Arthur, my real name.)