din ce aratau ei acolo in primu film se pare ca doar suspensie sport, kit filtru sport cu aerisire direct in far sa isi traga aer rece si evacuare sport.Inca 3 - 5 cai in plus.
da intradevar avea si discurile schimbate dar cam atat si la al 2lea film se vedea clar cu mergeau numai a2a si a3a .duce motorasul asta in 3 cilindrii , oare la fel se descurca si pe yarisul nou ? la fel de vioi ?
nu ias face o schimbare la c1 sincer. doar un spoiler fatza ca acelea din filmuletze acelea 2. si un eleron pt neneorocirea aia de mocirla care imi vine pe luneta . de unde as putea comanda asa ceva? un link pls
care crezi tu ca ar fi legatura intre eleron si mocirla de pe luneta? deci mocirla aia care se face la noi toti vine de la curentii turbionari care se formeaza in spatele masinii in mers. in nici un caz nu vine din fata peste plafon daca asta crezi. eleronul ala costa vreo 300 euro
Am citit mai demult pe un forum strain(tot forum dedicat citroen) ca eleronul reduce foarte mult murdaria de pe luneta(are mai mult rol de protectie anti-jeg decat de stabiltate)...cel putin eleronul original
In Bucuresti mersul cu metroul/pe jos este obligatoriu
Pai acolo scria ca datorita eleronului, fluxul de aer isi va schimba directia si nu va mai murdari asa rau luneta. Asta ne poate confirma numai cineva care si-a pus eleron. Am vazut prin bucuresti C1-uri cu eleron. Poate are cineva de pe forum si ne spune si noua cum sta treaba.
reduce mult mizeria de pe luneta deoarece modifica directia aerului care vine peste capota pentru a nu se face acele vartejuri in spatele masinii nu de tot dat cat de cat? scuze dar nu stiu alti termeni :))) dar adac stitzi de unde pot cumpara sau comanda chiar va rog link:)
daca vrei original, recomand sa incerci si la peugeot, fiindca eu de exemplu am luat de la eurial usa torpedou cu 164RON, in timp ce la ATS costa 230 RON, ambele identice, inclusiv ambalaj cu inscriptia C1/107.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187773
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10