antigel

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

micutza
de-abia inscris

antigel

Mesajde micutza » Mie 07-Noi-2007 18:15

salutare tuturor

as vrea sa stiu daca exista vreun antigel special pentru C3 si daca da, daca se poate cumpara din magazinele specializate (nu de la ATS)

va multumesc

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 07-Noi-2007 18:53

S-a mai discutat despre asta pe forum.

Sfatul meu personal este sa folosesti numai antigel original Citroen, mai ales daca vrei doar sa completezi nivelul lichidului de racire. Nu iti recomand sa amesteci antigelul pe care-l ai acum (probabil cel original) cu alt antigel.

Poti lua de la ATS, mie personal pretul lor nu mi s-a parut exagerat (parca 15 RON litrul, dar nu mai retin exact). Mai este si un magazin pe Eminescu, daca ai drum pe acolo.

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Joi 08-Noi-2007 11:42

Da, s-a mai discutat, dar nimeni nu poate sa zica daca la C3 pe benzina, se pune antigel pe baza de alcool sau glycol ???? Asta e marea si singura intrebare.
In rest nu e nici o problema, poti completa cu antigel de orice fel, de la orice benzinarie...
... stiu ca e un pic off the topic:
Iar lichidul de frana... Dot 3 sau Dot 4 ?? Am mai auzit pareri cum ca si lichidul de spalat parbrizul ar trebui sa fie de la Citroen... :shock: ceea ce e o un pic neadevarat... (apa+detergent de vase+spirt medicinal - cea mai ieftina si eficienta solutie :wink: )
Ca o paranteza as spune ca cele mai multe sfaturi de pe acest forum sunt de genul : mergi la Citroen, intreaba la Citroen, pune produse orginale Citroen. Vreau si eu sa-mi dea cineva o solutie originala fara legatura cu cei de la ATS sau cu produsele lor. Chestia e ca astia de la ATS au program pana la 5, exact pana cand esti la lucru..si nu ai cum sa ajungi, ce bine era cand aveau pana la 9 seara.
Eu vreau sa incerc produse neomologate sau mai ieftine, mai de improvizatie, eventual la second hand. In 2 saptamani imi iese masinuta din garantie si vreau sa-mi montez singur un subwoofer si 2 proiectoare. Ce parere aveti ??

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 08-Noi-2007 12:21

B25BUY, i-am recomandat micutzei sa puna antigel Citroen pentru ca nu merita, dupa parerea mea, sa-ti asumi riscuri inutile cand un parlit de litru de antigel original costa 15 RON la reprezentanta. Pentru 2-3 RON economisiti pe antigel, nu cred ca merita sa faci experimente pe propria masina. Dar asta e decizia fiecaruia.

Nici mie nu-mi place de indivizii de la ATS, dar preturile la ulei, antigel si poate alte cateva consumabile sunt rezonabile, sa fim seriosi. Ca-ti baga mana-n buzunar cand vrei sa cumperi alte piese de la ei, e foarte adevarat.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”