cdires - Incearca sa gasesti prin dezmembrari (acum in dezmembrari gasesti masini de 2000-2004 avariate; am fost eu la Buzau si am avut un soc, vazand ca in loc de BX-uri gasesc numai Mercedes 2002 avariat...Opel Astra 2000 avariat...

.).Revenind la subiect...poti incerca sa gasesti un bord mult mai modern (cu cristale lichide) de la o masina mai moderna, pe care sa incerci sa il montezi in locul instrumentelor vechi, sub o aparatoare de plastic curbata (eventual din plastic transparent ca sa fie in ton cu tendintele actuale).
Eu am niste aparate de bord de motocicleta Honda - 2005, cu vitezometru digital, turometru analogic, indicatoare de temperatura apa si nivel benzina digitale, precum si multi alti martori...toate inghesuite in 18/12/4 cm (Lungime/latime/inaltime) dar totul fiind foarte vizibil si usor de urmarit.
Ma bate gandul sa fac si eu o experienta si sa adaptez acest bord cu aspect "Hi-Tec", dar inca n-am avut timp pt. asta. In plus, scap si de cablul de Kilometraj, legatura facandu-se electric.Doar trebuie montat un senzor pe cutia de viteze, pe melcul de antrenare din cutie, restul senzorilor fiind mult mai simplu de amplasat.