Mister.....

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Joi 15-Noi-2007 22:25

Atunci e clar ca-l demontezi :wink:

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Joi 15-Noi-2007 22:36

numai cat ma gandesc o masina din 2003 si nici macar o mie de km n-a facut cu ea propietarul :?

cdires
pasionat

Mesajde cdires » Joi 15-Noi-2007 22:37

sa-ti explic de ce am zis si segment rupt...

am vazut un motor,probabil ca a mers fara ulei,sau ceva, s-a incins foarte tare,iar cand l-am desfacut, blocat fiind, am constatat ca un segment sapase un sant in camasa si facuse o bavura undeva pe la mijlocul cilindrului,peste care pistonul nu mai putea urca. Se invartea motorul doar cat sa coboare pistonul si sa urce la loc pana la bavura. Din cauza asta nu exclud posibilitatea...
Relu

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Joi 15-Noi-2007 22:47

aha am inteles dar faza este ca avea ulei lichid de racire si toate celelalte ... imi pare tare rau de masina ... masina are motorul de 1.5 diesel

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 16-Noi-2007 14:27

razzwan scrie:numai cat ma gandesc o masina din 2003 si nici macar o mie de km n-a facut cu ea propietarul :?

Din 2003 si nu a facut 1000 de km? :shock:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 16-Noi-2007 16:28

probabil a vrut sa spuna ca a cumparat o masina din 2003 si omul in cauza (al doilea proprietar) nu a apucat sa parcurga decat 1000km cu masina proaspat achizitionata. (cred... :? )

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Vin 16-Noi-2007 22:00

XENON scrie:probabil a vrut sa spuna ca a cumparat o masina din 2003 si omul in cauza (al doilea proprietar) nu a apucat sa parcurga decat 1000km cu masina proaspat achizitionata. (cred... :? )

Exact !!!

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Vin 16-Noi-2007 22:03

dupa o munca buna am ajuns sa dau si chiloasa jos... N-o sa va vina credeti ce am putut gasi in motor :cry: :cry: practic motorul este topit !! Am sa fac cateva poze maine sa vedeti si voi minunatia asta ... Voi de la ce credeti ca sa topit motorul? Eu zic ca este de la motorina care cred ca p[ana la urma este benzina in loc de motorina :cry:

mariusbv
pasionat

Mesajde mariusbv » Vin 16-Noi-2007 22:21

waw....da cum a mers masina cu benzina?....
BX

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Vin 16-Noi-2007 22:22

poi numai de la motorina s-a facut asa ...ca de la altceva navea ce...

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Vin 16-Noi-2007 22:29

partea nasoala este ca nu a pastrat bonul de unde a alimentat ...Si un sfat v-as da ...oameni buni pastrati de fiecare data bonul de la peco ca bu se stie niciodata ce necaz poate da peste voi.... Se mai poate face ceva daca numai are bonul... ??

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 16-Noi-2007 23:58

s-ar putea face ceva, dar cam greu. ar trebui chemata in instanta compania petroliera caria ii apartine benzinaria. ar fi nevoie de un expert, poate si mai multi care sa confirme prezenta benzinei in motor si mai ales de martori credibili care sa confirme faptul ca de la alimentare presupusa a fi cu benzina pagubitul nu a mai alimentat din alta parte. cam greu de demonstrat totusi asa ceva in fata instantei. instanta ar putea cere eventul vizualizarea casetelor de supraveghere de la benzinarie in lipsa bonului fiscal, etc. oricum e nevoie de avocat, unul bun, parerea mea.
( costuri: avocat, expertiza autorizata care va fi numita de instanta..)

TOTUSI, ar trebui incercat prima data la ANPC (fost OPC). :?, dar si mai important, ce-ar fi ca omul in cauza sa faca o expertiza preliminara pe undeva, eventual la Politehnica la labortorul de la AR??? :?: ca totusi trebuie sa stie sigur nu? daca e asa si el nu a alimentat gresit treaba e grava si in eventualitatea castigarii procesului poate cere daune cat pentru 2 megane noi :D

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Sâm 17-Noi-2007 10:07

multumesc mult @xenon

NOS_feratu
pasionat
Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi

Mesajde NOS_feratu » Sâm 17-Noi-2007 10:12

razzwan scrie:dupa o munca buna am ajuns sa dau si chiloasa jos... N-o sa va vina credeti ce am putut gasi in motor :cry: :cry: practic motorul este topit !! Am sa fac cateva poze maine sa vedeti si voi minunatia asta ... Voi de la ce credeti ca sa topit motorul? Eu zic ca este de la motorina care cred ca p[ana la urma este benzina in loc de motorina :cry:

... stati asa ca pe mine m-ati pierdut :shock: cum adica motor topit??? vrem poze

... imi aduc aminte de un episod de asta petrecut demult cand eram tanc. unchiul meu avea o motocicleta germana (tundapp ...not sure) si nu mai gasea pistoane pentru ea. si atunci a venit cu "geniala" idee de a le confectiona ad hoc... problema nu a fost prelucrarea mecanica (era taticu' prelucratorilor prin aschiere) ci aliajul din care a fost facut. practic dupa aproape 500 km parcursi pistoanele s-au transformat intr-o mamaliga si motorul s-a calat devenind inoperabil... dar asta era demult (anii '80)

imi este foarte greu sa cred ca se poate intampla asa ceva la un motor modern... decat daca a fost "manarit" pentru vanzare

sau desteptii aia de la PECO sa fi incurcat porcul cu lingura si sa fi pus benzina in loc de motorina si vita-vercea ... dar e greu de crezut pentru ca pe vremea rafinariei Darmanesti stiam diesel-uri care mergeau cu jumate motorina jumate benzina (motorina aditivata :D ) de le sfaraiau cauciucurile pe asfalt (de fapt toate dieselurile care alimentau cu motorina de darmanesti)
Ultima oară modificat Sâm 17-Noi-2007 10:19 de către NOS_feratu, modificat 1 dată în total.
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Sâm 17-Noi-2007 10:15

am sa revin cu poze ... si am mai gasit si fiecare supapa ciupita :(

Înapoi la “Diverse”