Cateva nelamuriri

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

roberto
simpatizant

Cateva nelamuriri

Mesajde roberto » Joi 15-Noi-2007 12:58

Am C5-ul de 2 ani si mi-am dat seama ca atunci cand te duci sa faci verificarea anuala sau la 20000 de km e cam teapa. De ce zic asta, pentru ca in casa Citroen iti iau cam 220 de Euro si nu fac alceva decat sa schimbe uleiul la motor, sa verifice tot ce inseamna lichide, sa purjeze filtrul de motorina si cam atat. In rest daca vrei mai mult si ma refer strict la a verifica, respectiv a vedea daca ai joc la roti, daca au aparut probleme la amortizoare, frane si altele, trebuie sa le spui, insa te incaseaza separat. Asta se intampla in Spania, intrebarea este acasa e la fel? Uleiul la motor, filtre si alte cele le pot schimba si singur, insa cine imi reseteaza apoi calculatorul?

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 15-Noi-2007 14:57

Habar nu am cit e prima revizie in RO, probabil ca se face si mai devreme de 20.000
Daca zici ca poti si tu sa schimbi ulei, filtre, etc. de ce crezi ca e asa greu sa vezi daca ai joc in roti. Si by the way, C5-ul nu are amortizoare, cel putin nu la roti, are sfere :wink:
Intervalul de service il poti reseta si tu cu un laptop, un cablu si un soft.
Cit inseamna in Spania 220 de euro raportat la salariu mediu?... Dar la al tau?
Ce se intimpla aici acasa prin service-urile de reprezentanta, poti sa citesti si singur pe forumul asta :evil:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Lun 19-Noi-2007 00:26

Prima revizie in Romania este gratuita! Restul cred ca ar costa in jur de 150 Euro, incuzand ulei+filtre si verificari la mecanica si soft, care la mine chiar s-au facut! Iar resetarea nu se face nici pe departe cu laptopul, ci numai si numai cu ajutorul butoanelor de pe bord :lol: (iti spune si manualul pe care buton trebuie sa-l tii apasat, daca-l citesti)!
Passion pour C5

ce 5-ul meu!
just curious

off tpoic

Mesajde ce 5-ul meu! » Lun 19-Noi-2007 23:49

Bear,unde ai facut revizia?...sa mergem si noi acolo,daca sunt asa de profesionisti!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 20-Noi-2007 12:07

Bear scrie:Prima revizie in Romania este gratuita!

Sigur nu vorbesti de revizia aia care se face la 1500 - 2500 de km?
Sau poate asa ti-ai negociat tu masina si dealerul ti-a dat prima revizie gratuita. Se mai practica si la altii.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Joi 22-Noi-2007 23:04

Eu reviziile le fac la Craiova. Au mecanici priceputi, care te pot sfatui daca ai nevoie. Nu am incercat in alte parti, asa ca nu pot face comparatie! Dar eu am fost super-multumit de ei, asa ca ma voi duce in continuare tot acolo!
Passion pour C5

Înapoi la “Citroen C5 I-II”