Cateva nelamuriri
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Cateva nelamuriri
Am C5-ul de 2 ani si mi-am dat seama ca atunci cand te duci sa faci verificarea anuala sau la 20000 de km e cam teapa. De ce zic asta, pentru ca in casa Citroen iti iau cam 220 de Euro si nu fac alceva decat sa schimbe uleiul la motor, sa verifice tot ce inseamna lichide, sa purjeze filtrul de motorina si cam atat. In rest daca vrei mai mult si ma refer strict la a verifica, respectiv a vedea daca ai joc la roti, daca au aparut probleme la amortizoare, frane si altele, trebuie sa le spui, insa te incaseaza separat. Asta se intampla in Spania, intrebarea este acasa e la fel? Uleiul la motor, filtre si alte cele le pot schimba si singur, insa cine imi reseteaza apoi calculatorul?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Habar nu am cit e prima revizie in RO, probabil ca se face si mai devreme de 20.000
Daca zici ca poti si tu sa schimbi ulei, filtre, etc. de ce crezi ca e asa greu sa vezi daca ai joc in roti. Si by the way, C5-ul nu are amortizoare, cel putin nu la roti, are sfere
Intervalul de service il poti reseta si tu cu un laptop, un cablu si un soft.
Cit inseamna in Spania 220 de euro raportat la salariu mediu?... Dar la al tau?
Ce se intimpla aici acasa prin service-urile de reprezentanta, poti sa citesti si singur pe forumul asta
Daca zici ca poti si tu sa schimbi ulei, filtre, etc. de ce crezi ca e asa greu sa vezi daca ai joc in roti. Si by the way, C5-ul nu are amortizoare, cel putin nu la roti, are sfere

Intervalul de service il poti reseta si tu cu un laptop, un cablu si un soft.
Cit inseamna in Spania 220 de euro raportat la salariu mediu?... Dar la al tau?
Ce se intimpla aici acasa prin service-urile de reprezentanta, poti sa citesti si singur pe forumul asta

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Prima revizie in Romania este gratuita! Restul cred ca ar costa in jur de 150 Euro, incuzand ulei+filtre si verificari la mecanica si soft, care la mine chiar s-au facut! Iar resetarea nu se face nici pe departe cu laptopul, ci numai si numai cu ajutorul butoanelor de pe bord
(iti spune si manualul pe care buton trebuie sa-l tii apasat, daca-l citesti)!

Passion pour C5
- ce 5-ul meu!
- just curious
off tpoic
Bear,unde ai facut revizia?...sa mergem si noi acolo,daca sunt asa de profesionisti!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Bear scrie:Prima revizie in Romania este gratuita!
Sigur nu vorbesti de revizia aia care se face la 1500 - 2500 de km?
Sau poate asa ti-ai negociat tu masina si dealerul ti-a dat prima revizie gratuita. Se mai practica si la altii.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!