Distributiea motorului BX 1,4 RE
Moderator: Echipa Tehnica
- modulles
- just curious
Distributiea motorului BX 1,4 RE
Salutari la toata lumea...
Vin si eu cu inca o intrebare: Cum pot afla ce dimensiune are simeringul din capacul de distributie pentru ca am scurgeri de ulei pe acolo si vreau sa il schimb si nu vreau sa demontez inainte de a avea piesa(simeringul)
As dori un raspuns concret daca se poate!
Va multumesc anticipat.
Vin si eu cu inca o intrebare: Cum pot afla ce dimensiune are simeringul din capacul de distributie pentru ca am scurgeri de ulei pe acolo si vreau sa il schimb si nu vreau sa demontez inainte de a avea piesa(simeringul)
As dori un raspuns concret daca se poate!
Va multumesc anticipat.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Spune-ne codul motorului tau. Au fost 2 motoare de 1.4: ce cu cutia in baie si cel normal.
PS: trece-ti masina in semnatura te rog.
PS: trece-ti masina in semnatura te rog.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
inca o mica rugaminte .. micsoreaza-ti poza din avatar pana la o dimensiune de 150x150 pixeli ... e mult prea mare ca si spatiu ..
stai sa ajung diseara acasa sa arunc un ochi in manual ...
stai sa ajung diseara acasa sa arunc un ochi in manual ...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- RETRAS LA PENSIE
-
- RETRAS LA PENSIE
modulles, eu cred ca te complici incercand sa gasesti dimensiunea simeringului. Din pacate dimensiunea lui nu te va ajuta la nimic, este egal cu 0 daca potrivesti un simering. Cel original are o anumita duritate a arcului, are o buza mai proeminenta si rezistenta la frecari (fulia obliga la asa ceva). Iti spun din proprie experienta ca orice incercare de improvizatie, cat de bine ar arata cu ochiul liber, este sortita esecului. Iti recomand sa suni la magazinul din bucuresti, situat pe Eminescu, sa intrebi cat costa si daca il au ( aveau acum cateva luni, si costa 15 lei) . Poate vreun bucurestean coforumist te va ajuta sa intri in posesia lui.
- stan cristian
- pasionat
- stan cristian
- pasionat
- modulles
- just curious
Am specificat mai sus:( sa spuna care stie)...nu?
Nu am nevoie de raspunsuri doar de dragul raspunsului,cum adica capacul de distributie nu are simering? Capatul arborelui cotit pe unde iese afara din motor? Nu prin capacul de distributie?Fulia ce antreneaza alternatorul pompa de apa,pompa de ulei hidraulic (servo) de ce este legata? Nu de arbore?V-as ruga sa fiti mai atenti cand dati un raspuns.Daca eu nu stiu cum arata un citroen bx asta nu inseamna ca nu cunosc nimic despre o masina.(Tin sa va spun ca am 49 ani si am construit masini din bucati imediat dupa revolutie) Ma refer la masini straine.
Nu am nevoie de raspunsuri doar de dragul raspunsului,cum adica capacul de distributie nu are simering? Capatul arborelui cotit pe unde iese afara din motor? Nu prin capacul de distributie?Fulia ce antreneaza alternatorul pompa de apa,pompa de ulei hidraulic (servo) de ce este legata? Nu de arbore?V-as ruga sa fiti mai atenti cand dati un raspuns.Daca eu nu stiu cum arata un citroen bx asta nu inseamna ca nu cunosc nimic despre o masina.(Tin sa va spun ca am 49 ani si am construit masini din bucati imediat dupa revolutie) Ma refer la masini straine.