De astazi vreau sa fiu calm la volan. Nu vreau sa ma injur pe oricine se baga in fata mea gata-gata sa intru in el, nu mai vreau sa bag farurile in ochii celor care dorm la semafor, nici a celor care se incadreaza gresit si dupa aceea blocheaza o banda intreaga samd.
Acestea fiind spune, de acum inainte: fara claxoane, decat in situatia evitarii unui accident. Fara semne grafice. Fara franari bruste in fata celui care s-a bagat in fata ta ca nesimtitul la intersectia precedenta.
Oricat ar parea de ironica situatia, NU ESTE. vorbesc serios. Dar, bineinteles, ca de la orice regula exista exceptii:
Taximetristii
Acestea fiind spune: Cine e cu mine?
Calmi la volan
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Calmi la volan
"If in doubt, flat out!"
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
am votat NU; sa nu se inteleaga ca sunt nervos din fire, dar ma seaca prea rau nesimtirea unora si trebuie sa le raspund cumva, ori ca ma fac ca dau in ei, ori ii sperii, ori claxoane... taximetristii sunt cum sunt, dar baietasii cu passate' q7 si alte dracovenii care "trece" pe rosu, sunt cel mai rau lucru posibil.
merg pe varianta NU poate asa mai invata si iei dar repent singurii retardati/ciobani/tarani se gasesc pe taximetre nu ai ce sa le faci e o chestie de gandire ei tot timpul au impresia ca au prioritate va dau un exemplu pe care l am intalnit zilele trecute: eram la intersectie masinii multe din albele sensuri astept sa se faca liber cand ma pomenesc cu 10 de claxoane din spate cand ma uit un taximetrist acum exista 2 explicatii ori el e tampit ori mie imi trebuie aripi ca sa zbor peste masini chiar nu inteleg...
doar fiindca sunt taximetristi nu inseamna ca sunt toti la fel. nesimtirea in trafic nu are semne distinctive
. se intampla sa fie multi cretini pe taxiuri fiindca orice retardat, incapabil etc. de multe ori chiar fosti puscariasi (cunosc eu 2) nefiind in stare sa faca altceva in afara sa tina covrigul in mana se fac taximetristi. dar exista si taximetristi "de meserie", care fac treaba asta cu responsabilitate si bun simt. ei sunt din pacate pe cale de disparitie, majoritatea fiind bosorogi care presteaza de pe vremea lui nea nicu 

am spus NU, daca spuneam DA va minteam! Cum poti sa te abtii cand toti analfabetii intra si blocheaza intersectiile , handicapatii cu tramvaiele la fel! si nu are sens sa mai dau exemple din eternul si fascinantul Bucuresti...Apropo eu ma gandeam sa imi iau o masina mai solida sa ma sui direct pe dobitocii astia sa-i plimb un pic pana la urmatoarea intersectie (din greseala , normal
)

am spus Da, pentru ca acum, de cand am fugit din bucuresti (intentionat scris cu litera mica), nu mai am motive de enervare la volan. Habar n-aveti (ma refer doar la lucuitorii municipiului bucuresti) cum e sa circuli de 2 ani incoace fara stres si fara nervi... (ceea ce le urez tuturor colegilor de forum)
Relu
-
- simpatizant
-
- simpatizant
votul este DA (ca obiectiv ar trebui sa fie permanent)
Realitatea din bucuresti este un pic altfel:
a) unii taximetristi - sa zicem ca ar fi o scuza caci din asta traiesc si nu mai au placerea de a conduce relaxati
b) destul de multe blonde cu masini "grele"-aici e clar, neuronii sunt putini
c) pietoni peste tot unde nu trebuie-trebuie un pic de respect pt ca si noi suntem cateodata in situatia lor
d) semafoare nesincronizate, benzi nesemnalizate sau care dispar brusc, gropile.... si nu in ultimul rand cate un "agent" care incurca circulatia in asteptarea unei coloane oficiale. -no comment
ne aduc in minte traditionalele "urari" specifice numai romanilor (legate de anumite zone ale corpului sau de rudele de sex feminin). Dupa care..., din nou calm,....apoi ciclul se repeta.
Realitatea din bucuresti este un pic altfel:
a) unii taximetristi - sa zicem ca ar fi o scuza caci din asta traiesc si nu mai au placerea de a conduce relaxati
b) destul de multe blonde cu masini "grele"-aici e clar, neuronii sunt putini
c) pietoni peste tot unde nu trebuie-trebuie un pic de respect pt ca si noi suntem cateodata in situatia lor
d) semafoare nesincronizate, benzi nesemnalizate sau care dispar brusc, gropile.... si nu in ultimul rand cate un "agent" care incurca circulatia in asteptarea unei coloane oficiale. -no comment
ne aduc in minte traditionalele "urari" specifice numai romanilor (legate de anumite zone ale corpului sau de rudele de sex feminin). Dupa care..., din nou calm,....apoi ciclul se repeta.