Mesajde nicum » Mie 20-Iul-2005 09:25
Dupa ce vei face niste gimnastica cu masina (sus-jos), vei ramine uimit de cita mizerie vei gasi in rezervorul hidraulic, chiar si dupa citeva sute de km. De asemena e recomandat ca sa parchezi masina pe pozitia minima (pe burta) si sa circuli pe inaltime normala (in felul asta se mareste cantitatea de lichid care circula prin instalatie). Eu cind am folosit lichidul de curatare, spalam rezervorul aproximativ lunar si gaseam pe fundul lui mult mil (gem cum ii spui tu). Mie in vreo 1200km, cit am circulat cu uleiul asta, nu mi-a facut nici un fel de damage, efectele au fost doar pozitive: masina era mai elastica (pentru ca lichidul e mai fluid), se ridica de fata intotdeauna (asta a si fost motivul pentru care l-am folosit), etc. Daca crezi ca lichidul e prea puternic pentru masina ta, poti folosi o combinatie de LHM + hydraurincage: fie 1l LHM si restul hydraurincage, fie 50%/50% (cele doua uleiuri sint compatibile, pot fi amestecate).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!