cele mai proaste masini
Moderator: Echipa Tehnica
Cele mai proaste masini. Sunt un car de draci, iar a cazut bateria. . . Pur sio simplu nu am cub\vinte sa-mi exprim indignarea. Astia de la service te trateaza cu o indiferntza totala,... Ma intreba unul azi cand sa-mi faca programare...? LA ANUL, CA EU STAU CU MASINA IN PARCARE..... AM LUAT-O SA MA UIT LA EA......F....... Plus ca mai nou acum ma costa 1mil2 sute si tractarea, de parca eu i-as fi descarcat bateria, singura, nu prostia si indolentza lor. Bai ce oameni....
Daca masina e in garantie, nu le da niciun ban pe tractare. Din cate stiu, daca e o problema legata de garantie, e treaba lor cum se descurca sa duca masina in service.
Ti-au inlocuit bateria veche cu una noua? Ai certitudinea ca au pus o baterie noua si nu vreuna uzata? Orice schimb de piese pe garantie trebuie sa-ti fie comunicat si sa-ti dai acordul in prealabil. Daca nu e bateria de vina, cere o verificare amanuntita a instalatiei electrice. Sa nu fie vreun scurt, problema la alternator sau releul de incarcare a bateriei.
Stiu ca e stresant. Cred ca toti C3-istii avem necazuri mai mari sau mai mici cu masinile noastre personale. Din pacate, tu ai avut ghinionul sa dai peste niste probleme mai deosebite. Lucrul cel mai grav insa este ca service-ul are niste servicii de proasta calitate, care ne afecteaza pe toti, indiferent de satisfactia (de moment) pe care poate ne-o ofera masina.
Ti-au inlocuit bateria veche cu una noua? Ai certitudinea ca au pus o baterie noua si nu vreuna uzata? Orice schimb de piese pe garantie trebuie sa-ti fie comunicat si sa-ti dai acordul in prealabil. Daca nu e bateria de vina, cere o verificare amanuntita a instalatiei electrice. Sa nu fie vreun scurt, problema la alternator sau releul de incarcare a bateriei.
Stiu ca e stresant. Cred ca toti C3-istii avem necazuri mai mari sau mai mici cu masinile noastre personale. Din pacate, tu ai avut ghinionul sa dai peste niste probleme mai deosebite. Lucrul cel mai grav insa este ca service-ul are niste servicii de proasta calitate, care ne afecteaza pe toti, indiferent de satisfactia (de moment) pe care poate ne-o ofera masina.
Pe bateria actuala scrie 07 07 deci, cred ca e noua. Le-am spus celor de la Citroen ca am inceput sa am probleme cu bateria imediat dupa ce mi-au schimbat caseta de directie dar nici n-au vrut sa auda. M-au vazut si femeie, si probabil s-au gandit ca nu merit atentie. Le-am spus despre un posibil scurt, ca nu e normal sa mi se descarce bateria asa de repede dar nu m-am ales decat cu niste raspunsuri date la misto si cu tzafna, de parca eu as fi de vina pentru ceea ce se intampla.
Michiutza...te inteleg si-mi pare rau pentru ce ti se intampla.
E ghinion curat, dar asta e o scuza ieftina... Ideea este ca de la ATS pur si simplu isi bat joc de clienti: FURA PIESE, INLOCUIESC cu altele vechi, te incarca aiurea'n tramvai la factura...te programeaza si trag de timp, atarna, vorbesc unii cu altii, ba chiar cea mai epocala faza de nesimtire a fost cand mi-au zis, prezent acolo fiind, ca nu le merge calulatorul si nu ma pot programa...iar la 232.01.82 nu raspunde nimeni niciodata.
Iar de tinichigeria lor sa va fereasca sfantul. Am o colega cu un C4, pe care i l-au livrat de nou, zgariat pe portbagaj...si a durat o luna pana i l-au facut desi din vina lor, fara constatare de la politie, etc...
Si nesimtirea cea mai mare e ca nu te lasa sa stai langa masina cat timp ti-o repara ci sus in borcan..
E ghinion curat, dar asta e o scuza ieftina... Ideea este ca de la ATS pur si simplu isi bat joc de clienti: FURA PIESE, INLOCUIESC cu altele vechi, te incarca aiurea'n tramvai la factura...te programeaza si trag de timp, atarna, vorbesc unii cu altii, ba chiar cea mai epocala faza de nesimtire a fost cand mi-au zis, prezent acolo fiind, ca nu le merge calulatorul si nu ma pot programa...iar la 232.01.82 nu raspunde nimeni niciodata.
Iar de tinichigeria lor sa va fereasca sfantul. Am o colega cu un C4, pe care i l-au livrat de nou, zgariat pe portbagaj...si a durat o luna pana i l-au facut desi din vina lor, fara constatare de la politie, etc...
Si nesimtirea cea mai mare e ca nu te lasa sa stai langa masina cat timp ti-o repara ci sus in borcan..
eu la service am sa apelz doar la revizii in rest mi au lasat un gust amar toti prostii adunati la un loc sa nu mai vb de mecanici si electiricieni care pur si simplu nu stiu cu ce se mananca mecanica
am fost la ei pt un schimb de stopuri si faruri la care s au carcanit nush cat timp + ca acum trebuie sa le reglez eu mai bine... pur si simplu nu am sa mai apelez la nimic o sa fac singur acasa sunt prea prostii !!
am fost la ei pt un schimb de stopuri si faruri la care s au carcanit nush cat timp + ca acum trebuie sa le reglez eu mai bine... pur si simplu nu am sa mai apelez la nimic o sa fac singur acasa sunt prea prostii !!
-
- just curious
Buna seara. Sunt nou intrat in club. Am un C3 de 2 ani. Masina este frumoasa si in general nu a facut probleme in cei 20 000 de km parcursi. Parerea mea este ca singura problema adevarata a acestor masini este de fapt ATS, care este un model de cum nu trebuie sa functioneze o firma. Am avut nevoie sa schimb butucul usii, dupa ce a fost sparta masina. Schimbarea butucului a durat aproape un an, cu sute de telefoane, rugaminti, cearta etc.
Acum, am facut revizia de 20 000 de km, totul a fost OK, dar dupa ce am mai facut 200 km, am fost sa fac ITP si am fost respins ptr. ca se pare ca franele sunt la pamant.Cei de la ATS nu au putut sa explice cum s-au stricat franele in 200 km. Mi-au spus ca nu pot sa repare franele, ptr. ca standul este defect.Asa ca singura solutie cred ca este sa astept sa i se retraga talonul de catre RAR si sa dau masina la fier vechi. Noroc ca mai am un Matiz, care nu m-a suparat niciodata.
[/b]Propun sa nu mai toleram bataia asta de joc si sa incepem sa-i facem de ras pe astia de la ATS peste tot. Eu personal, incep sa-i fac de ras intai la Citroen, in Franta, apoi la toate revistele auto din tara. In fond, sa vedem daca francezilor le va conveni ceea ce se petrece sub numele lor in Romania. Eu nu am cumparat un ATS, ci un Citroen.Asa ca cheia ar trebui sa fie acolo.Oricum, regret ca am cumparat un Citroen si nu voi recomanda decat dusmanilor sa-si ia un Citroen.
Acum, am facut revizia de 20 000 de km, totul a fost OK, dar dupa ce am mai facut 200 km, am fost sa fac ITP si am fost respins ptr. ca se pare ca franele sunt la pamant.Cei de la ATS nu au putut sa explice cum s-au stricat franele in 200 km. Mi-au spus ca nu pot sa repare franele, ptr. ca standul este defect.Asa ca singura solutie cred ca este sa astept sa i se retraga talonul de catre RAR si sa dau masina la fier vechi. Noroc ca mai am un Matiz, care nu m-a suparat niciodata.
[/b]Propun sa nu mai toleram bataia asta de joc si sa incepem sa-i facem de ras pe astia de la ATS peste tot. Eu personal, incep sa-i fac de ras intai la Citroen, in Franta, apoi la toate revistele auto din tara. In fond, sa vedem daca francezilor le va conveni ceea ce se petrece sub numele lor in Romania. Eu nu am cumparat un ATS, ci un Citroen.Asa ca cheia ar trebui sa fie acolo.Oricum, regret ca am cumparat un Citroen si nu voi recomanda decat dusmanilor sa-si ia un Citroen.
-
- just curious
C3 nu este cea mai proasta masina
Am un C3 de 2 ani si nu a ridicat probleme deosebite. Parerea mea este ca la Citroen-uri singura problema este mizerabila organizare si personalul sub orice critica de la ATS. Daca ai nevoie de cel mai neinsemnat lucru, nu poti sa-l faci la ATS sau te enervezi in ultimul hal din cauza prestatiei. Asa ca eu m-am hotarat sa le fac cunoscuta activitatea de exceptie peste tot: la Citroen France, unde fac pe domnii,la revistele auto etc, pentru a nu le mai fi cald. In fond, noi nu am cumparat masini marca ATS, ci Citroen, deci nu cred ca firma Citroen va sta cu mainile in san cand va auzi ce se petrece sub numele ei la noi.Nu trebuie sa stam muti. Trebuie sa actionam. Sa vada ca asa nu merge. Ca nu suntem fraierii care au dat 10 000 de euro si acum nu mai au ce face.Va voi comunica ce raspunsuri voi primi.Tineti-mi pumnii.
-
- pasionat
Anul trecut am inceput si eu a scrie catre Citroen si PSA group.Ba inca am si aparut in doua reviste : Auto Motor Show si Top Gear.Auto Motor si Sport, mi-au raspuns doar ca stiu si sunt la curent cu magariile facute ATS in rest mult-mult lobby si chinuiala.
Citroen primeste zilnic, cred, cateva sute, daca nu chiar mii de e-mail-uri , de unde rezulta ca nu trebuie sa astepti raspuns din partea lor prea curand.Va veni, dar mai greu un pic.La mine am primit o rezolvare oficiala de la CITROEN dupa vreo 3 luni de chin, cand ma aflam in pragul RE-desfacerii motorului, decizie care apartinea in exclusivitate ATS.
Daca esti din Bucuresti, de ce nu faci un drum pana la CITROEN ROMANIA, adresa o iei de pe site-ul oficial al marcii si a aparut in Romania anul asta!
Citroen primeste zilnic, cred, cateva sute, daca nu chiar mii de e-mail-uri , de unde rezulta ca nu trebuie sa astepti raspuns din partea lor prea curand.Va veni, dar mai greu un pic.La mine am primit o rezolvare oficiala de la CITROEN dupa vreo 3 luni de chin, cand ma aflam in pragul RE-desfacerii motorului, decizie care apartinea in exclusivitate ATS.
Daca esti din Bucuresti, de ce nu faci un drum pana la CITROEN ROMANIA, adresa o iei de pe site-ul oficial al marcii si a aparut in Romania anul asta!
ATS hmmm oribili..bataie de joc !
Da, asa e! Trebuie sa spun ca urasc modul cum trateaza clientii.
Dar asa se intampla peste tot in Ro, sa-i vedeti pe cei de la VW,ca asta e masina mea personala, C3 e al sotiei.
Despre masina : numai de bine- 50.000 km fara probleme, atentie! fara greierasi- nu ma asteptam,dar e la fel ca in prima zi dpdv al zgomotelor.
C3 nu e nici pe departe o masina proasta ;intr-un fel mi-e ciuda sa spun asta pentru ca stiu ca ATS are de castigat din asta(mai mult sau mai putin) desi ei nu au niciun merit. C3 este una din masinile cele mai frumoase din clasa ei dar atat de mare pacat ca serviceul a incaput pe mana unor romani care-si bat joc de marca.
Si mai vreau sa spun atat- la masina mea germana am schimbat piese defecte in garantie de 2 ori, C3ul merge pe 3 ani si nimic pana acum, decat consumabile.
Dar ATS e jalnic, e adevarat!
Da, asa e! Trebuie sa spun ca urasc modul cum trateaza clientii.
Dar asa se intampla peste tot in Ro, sa-i vedeti pe cei de la VW,ca asta e masina mea personala, C3 e al sotiei.
Despre masina : numai de bine- 50.000 km fara probleme, atentie! fara greierasi- nu ma asteptam,dar e la fel ca in prima zi dpdv al zgomotelor.
C3 nu e nici pe departe o masina proasta ;intr-un fel mi-e ciuda sa spun asta pentru ca stiu ca ATS are de castigat din asta(mai mult sau mai putin) desi ei nu au niciun merit. C3 este una din masinile cele mai frumoase din clasa ei dar atat de mare pacat ca serviceul a incaput pe mana unor romani care-si bat joc de marca.
Si mai vreau sa spun atat- la masina mea germana am schimbat piese defecte in garantie de 2 ori, C3ul merge pe 3 ani si nimic pana acum, decat consumabile.
Dar ATS e jalnic, e adevarat!
feng shui scrie:Emil Mavrodin scrie: regret ca am cumparat un Citroen si nu voi recomanda decat dusmanilor sa-si ia un Citroen.
Nu esti singurul care regreta. Eu l-am cumparat de nou in luna martie si l-am vandut dupa doar 6666 km in septembrie, nu din cauza masinii, ci din cauza service-ului.
De acord cu tine. E inadmisibil sa astepti o bara de spate 1 luna si apoi inca 2 sapt. montatul. Aia de la ATS fac asa ca sa "sari la cap cu lozul"
O mizerie de service. Mi-e greu sa cred ca sefii lor nu vad nimic, nu citesc reclamatiile si nu iau nici o masura.

-
- pasionat
tase bogdan scrie:fratilor cred ca am luat tzeapa cu c3-ul.am 2 intrari in service intr-o luna jumatate,acum a 3-a,nu se poate sa vinzi o masina vopsita doar pe exterior,interiorul capotei si motorului sunt in spritz chit gri,masina e albastrace insemna inca 20grame de vopsea.o sa pun poze daca nu ma credeti -gri
stai calm ca asa cred ca e la toate compartimentul motor si capota la interior asa sunt si la mine
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”