ITP C3
Moderator: Echipa Tehnica
B25BUY, sincer mie mi se pare ca te scumpesti la tarate si te zgarcesti la malai cu improvizatii de genul asta. daca nu vrei placute originale fiindca sunt scumpe,lucru foarte adevarat, de ce nu mergi la un depozit de piese gen Augsburg (exemplu) unde poti gasi placute aftermarket de calitate super (producatori renumiti) la preturi pe jumatate fata de reprezentanta? piesele originale sunt scumpe pt. simplul fapt ca poarta pe ambalaj marca autoturismului. atat!
Da...eu l-am sesizat mai demult...e un zgomot foarte incet care se aude doar la denivelari..si se simte asa ca un pahar plin care-si cauta echilibrul. Eu speram sa fie vre-un cap de bara sau un pivot ceva...
Au zis ca nu am probleme cu bucsi, pivoti, amortizoare...doar cu caseta de directie. Noroc ca am prelungit pentru al-3-lea an garantia. Sper sa acopere.
Dar de discurile de frana uzate la 38.000 Km ce ziceti ?? mi se pare mai mult decat prematur ...
Au zis ca nu am probleme cu bucsi, pivoti, amortizoare...doar cu caseta de directie. Noroc ca am prelungit pentru al-3-lea an garantia. Sper sa acopere.
Dar de discurile de frana uzate la 38.000 Km ce ziceti ?? mi se pare mai mult decat prematur ...

25 buy, te-ai gandit ca poate "umplutura" de Fermit (mai ales ca ai spus ca tine mai mult decat placutele originale, de unde deduc ca e mai dura) a compromis discurile? am gasit pt. tine placute Textar la 150 RON. cum ti se pare fata de reprezentanta? (eu habar n-am dar oricum sunt mai ieftine decat cele pt. mine care textar sunt 180 si la repr. 220 RON)
- C i t r o n e l
- pasionat
Pe trusa medicala nu este nici o rubrica unde sa se scrie nr de inmatriculare auto.
Nu au nici un drept sa-ti scrie absolut nimic pe ea; daca au aceasta intentie nu-i lasa, nu e legal sa-ti deterioreze un bun proprietate personala prin mazgalirea pe el.
Si eu am mai imprumutat trusa, extinctor, triunghi... cand aveam nevoie la ITP.
Oricum mai bine am dat dreptul de rigoare decat sa-mi faca mizerii, imi amintesc cand aveam Oltcit-ul trimiteam doar talonul fara masina la ITP.
succes
L.
Nu au nici un drept sa-ti scrie absolut nimic pe ea; daca au aceasta intentie nu-i lasa, nu e legal sa-ti deterioreze un bun proprietate personala prin mazgalirea pe el.
Si eu am mai imprumutat trusa, extinctor, triunghi... cand aveam nevoie la ITP.
Oricum mai bine am dat dreptul de rigoare decat sa-mi faca mizerii, imi amintesc cand aveam Oltcit-ul trimiteam doar talonul fara masina la ITP.

succes
L.
pai nu am pus inca placute de Fermit. De-acum incolo ma gandesc si chiar o sa le pun. Pana acum am avut originalele si un set dinastea ecologice...
Cat despre discuri, am mai citit pe net ,...si am vazut si la Skoda si la Vw adik masini proaste dar cu pretentii discuri schimbate si la 5.000 Km...deci cred ca stau chiar bine ;)
Maine sunt programat la Citoren Baneasa pt discuri si placute...va povestesc dupa !
Ideea e sa iau niste discuri mai bune si placute reincarcate la Fermit... si asta e viata... Oricum eu merg fara frana de motor...tot timpul ambreiaj+frana...
Niciodata doar frana...;)
Cat despre discuri, am mai citit pe net ,...si am vazut si la Skoda si la Vw adik masini proaste dar cu pretentii discuri schimbate si la 5.000 Km...deci cred ca stau chiar bine ;)
Maine sunt programat la Citoren Baneasa pt discuri si placute...va povestesc dupa !
Ideea e sa iau niste discuri mai bune si placute reincarcate la Fermit... si asta e viata... Oricum eu merg fara frana de motor...tot timpul ambreiaj+frana...
Niciodata doar frana...;)
Sa schimbi masina fara nici un fel de indrumare tendentioasa sau malitioasa.
Pai io schimb masina...da' ma gadeam sa trec la C4 ala de 2.0 HDI de 20.000 EUR... ca sa stau sa schimb si la ala un portbagaj de piese.
Da' ce sa zic...o colega cu un Hyundai Accent turecesc prost, la 20.000 Km a schimbat 4 amortizoare si caseta si coloana de directie...
Asa ca TRAIASCA Citorenul !!!!!!!!!!
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”