danx scrie:-butonul de avarie a crapat asa ,din senin
-am masina dn noiembrie 2006 ,nu am avut nici o problema ,sunt f incantat de ea din toate p.d.v. dar a aparut problema cu butonul
initial am crezut ca mi-a fost schimbat la revizia de 2500 ( cel putin asa mi-a spus un amic mecanic auto
-acum am vazut ca e o problema generala
nestiind acest lucru m-am dus sa comand unul ,am dat avans ,dar acum imi dau seama ca tipii astia sunt niste neseriosi (mi-au luat banii fara sa-mi spuna ca e o chestie generala - ma bucur ca e masina sotiei,adica eu vroiam sa-mi iau un c4 dar acum PAAAAAAAAAAAA ,imi iau masina germana ,nu mai vreau sa aud de francezi
ps niste francezi mi-au spus ;FUGI DE MASINI FRANTUZESTI
butonul costa 680 000lei
am fost eu la citroen acum o luna...le-am aratat butonul de avarie si au zis ca se vede ca nu e lovit ci crapat din senin si au zis ca se schimba pe garantie si ca dau comanda. Toate bune si frumoase numa ca nu m-au mai sunat iar dupa 2 saptamani ii sun eu si imi spun ca nu intra pe garantie ca cica numa daca citez: "agata". Le-am spus la telefon ca sa dea comanda si au spus ca intr-o saptamana vine. M-au sunat iara dupa 1 sapt jumate si mi-au spus ca a venit butonul dar m-am enervat si le-am spus la telefon ca am cumparat eu buton din alta parte (desi nu am cumparat nici pana in ziua de azi). Asa ca revizile nu se vor mai face la Citroen, sper ca ma primesc la toyota