C4
Moderator: Echipa Tehnica
Eu am luat-o de la ATS si mi-au dat tot gratis.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
C4
Din cate stiu eu nu mai sunt obligati sa iti dea trusa sanitara si triunghi( sau triunghiuri) din octombrie sau noiembrie 2004. Am cumparat anul trecut o Dacia Logan inainte sa se modifice legea si am primit gratuit trusa sanitara si un triunghi dar dupa ce s-a modificat legea ceilalti nu au mai primit. Eu la Eveman am obtinut covorase gratuite, dar ieri cand am intrebat cat costa livrarea(eu credeam ca, platest imatricularea provizorie si RCA) mi-a spus 3 mil preg de livrare+ RCA. L-a pregatire de livrare a spus trusa sanitara,triunghiuri si presuri( uitase ca, le-a oferit gratuit)
Acum intrebarile:
1) Daca nu plastesc 3 mil si nu mai primesc trusa sanitara + triunghi, primesc aparatorile de noroi?
2)Cat costa separat presurile ( eu stiu 1 mil sau 1,7mil) , aparatorile de noroi, trusa sanitara si triunghiul?
3)La voi in contract au fost trecute presurile ca bonus?
La mine nu sunt trecute si data nu platesc astea 3 mil probabil pierd presuri, aparatori noroi, trusa sanitara,triunghi.
Acum intrebarile:
1) Daca nu plastesc 3 mil si nu mai primesc trusa sanitara + triunghi, primesc aparatorile de noroi?
2)Cat costa separat presurile ( eu stiu 1 mil sau 1,7mil) , aparatorile de noroi, trusa sanitara si triunghiul?
La mine nu sunt trecute si data nu platesc astea 3 mil probabil pierd presuri, aparatori noroi, trusa sanitara,triunghi.
Re: C4
antares scrie:Din cate stiu eu nu mai sunt obligati sa iti dea trusa sanitara si triunghi( sau triunghiuri) din octombrie sau noiembrie 2004. Am cumparat anul trecut o Dacia Logan inainte sa se modifice legea si am primit gratuit trusa sanitara si un triunghi dar dupa ce s-a modificat legea ceilalti nu au mai primit. Eu la Eveman am obtinut covorase gratuite, dar ieri cand am intrebat cat costa livrarea(eu credeam ca, platest imatricularea provizorie si RCA) mi-a spus 3 mil preg de livrare+ RCA. L-a pregatire de livrare a spus trusa sanitara,triunghiuri si presuri( uitase ca, le-a oferit gratuit)
Acum intrebarile:
Ai luat masina Cash sau Leasing?
Aparatorile de noroi eu le-am gasit in portbagaj deci alea vin cu masina.
In procesul verbal; au fost trecute doar trusa si triunghiu. Presurile sunt de pe la 750 000 pana la 1.8 mil daca nu ma-nsel.
Trage de ei sa iti dea si trusa, sau daca nu iti dau si nu iti dau vezi ca gasesti peste tot triunghi si trusa mai ieftine decat ti le dau ei(adica 800 000)
C4
Masina am platit-o cash ( am luat credit pt nevoi personale si am platit toata suma la ING). Nu stiu de ce proces verbal vorbesti(de primire?) ,eu inca nu am luat masina. Daca aparatorilor vin cu masina nu e problema, pt ca, covorasele le-au oferit gratuit si de triunghi si trusa sanitara ma lipsesc( cumpar din alta parte) si nu mai platest 3 mil si platesc 500 000.
Eu de aparatori nu stiam cum vin si probabil sunt 1 mil si ceva. Dar tot mai bine ies daca cumpar si aparatoriile si trusele separat aproximativ 1,5 mil. Sper sa se tina de cunvant si sa imi dea presurile daca nu platesc astea 3 mil pt ca in contract nu apar presuri gratis. Cand am spus ca nu apar in contract a spus ca o sa le gasesc in masina asa cum a promis.
Eu de aparatori nu stiam cum vin si probabil sunt 1 mil si ceva. Dar tot mai bine ies daca cumpar si aparatoriile si trusele separat aproximativ 1,5 mil. Sper sa se tina de cunvant si sa imi dea presurile daca nu platesc astea 3 mil pt ca in contract nu apar presuri gratis. Cand am spus ca nu apar in contract a spus ca o sa le gasesc in masina asa cum a promis.
- stupidisco
- simpatizant
am si eu o intrebare e normal cu frana de mana trasa sa scoata niste sunete ciudate mai ales cand e in panta de zici k se rupe osia?
nu stiu de unde e dar nu mi se pare normal. si subscriu si eu k plasticul ala de pe usi e cel mai prost posibil...eventual o sa ma sui in sosete de azi inainte in ea sa nu o zgarii, e enervant de sensibil si chiar daca esti atent este inevitabil sa nu se intample ceva. si inca o intrebare unde gasesc si eu un breloc ptr cheie? la ats nu mai au.

- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Pai e normal daca ai frina de mina trasa si vrei sa inaintezi sa se auda niste zgomote. La mine, cu frina de mina pe fata (trasa) si tractiunea tot pe fata, daca incerc sa inaintez se aud niste trosnituri.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- stupidisco
- simpatizant
As avea si eu o intrebare, intrucat ma tenteaza foarte tare un C4 coupe.
Stie cineva pe unde gasesc o lista cu toate dotarile pentru nivelul X de echipare? As avea nevoie de o lista concreta, pentru ca am citit fel si fel de lucruri, ba ca are ba ca n-are odorizant, samd. As vrea sa stiu detalii de genul pe unde are buzunare daca are, oglinzile sunt electrice, etc iar siteul citroen nu ma lamureste pe de-a intregul.
Oricum eu sunt mai mult decat hotarat sa iau unul, numai ca bani nu voi avea probabil decat la anul, si de aceea ma gandesc ca o astfel de lista m-ar face sa simt ca trece timpul mai repede
Mersi mult.
-------------------------------------------------------------------
EDIT: Mersi, nu mai e nevoie, am gasit pe planete-citroen un pdf in franceza cu dotarile la berline si coupeuri.
Cred ca voi opta pentru VTR
Pentru cei interesati, se poate downloada de aici:
http://www.devazur.com/planete-citroen/ ... ement2.pdf
Threadul este acesta
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... php?t=9652
Numai bine
Stie cineva pe unde gasesc o lista cu toate dotarile pentru nivelul X de echipare? As avea nevoie de o lista concreta, pentru ca am citit fel si fel de lucruri, ba ca are ba ca n-are odorizant, samd. As vrea sa stiu detalii de genul pe unde are buzunare daca are, oglinzile sunt electrice, etc iar siteul citroen nu ma lamureste pe de-a intregul.
Oricum eu sunt mai mult decat hotarat sa iau unul, numai ca bani nu voi avea probabil decat la anul, si de aceea ma gandesc ca o astfel de lista m-ar face sa simt ca trece timpul mai repede

Mersi mult.
-------------------------------------------------------------------
EDIT: Mersi, nu mai e nevoie, am gasit pe planete-citroen un pdf in franceza cu dotarile la berline si coupeuri.

Cred ca voi opta pentru VTR

Pentru cei interesati, se poate downloada de aici:
http://www.devazur.com/planete-citroen/ ... ement2.pdf
Threadul este acesta
http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... php?t=9652
Numai bine
Vezi ca dotarile mai difera fata de Franta, oricum eu nu sunt foarte incantat de odorizantul ala, ideea mi-a placut dar parca rezervele sunt consumate, le simti cateva zile, dup-aia tre' sa le schimbi din nou si sunt extrem de scumpe (cam 25 lei bucata).
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”