Chip tunning C5 1.6HDI 109CP -> 135CP

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

C i t r o n e l
pasionat

Chip tunning C5 1.6HDI 109CP -> 135CP

Mesajde C i t r o n e l » Mie 26-Dec-2007 14:25

Chip tunning C5 - 1.6HDI

http://www.yatego.com/carguard/p,4642e059b64bf,45b070433d1cf4_2,chiptuning--citroen-c5-1-6-hdi-109-ps?sid=11Y1198671978Y1f0223cb5215f859f8

-----------------------------------------------------------------------------------

Chiptuning/Dieseltuning Citroen C5 1,6 HDI 109 HP

Engine performance increase by more intelligent software - experiencing it your vehicle completely again - dynamics and driving fun inspires! With engine/drive/transmission warranty, free TUV appraisals and money back warranty you drive on the safe side.

Vehicle manufacturer Citroen
Motor vehicle type C5
Vehicle motorizing C5 1,6 HDI 109 HP
Extra achievement 27 HP more
Specially KW 20 KW more
Maximum speed 5 Km/h more
Doing V appraisal 0
Specially torque 50 Nm more

Engine performance increase of the newest generation also for your vehicle! CGS presented its new intelligent Chiptuning for the vehicle-specific increase in output of 2000 different motor vehicle types.

By simply putting of our Chiptuningmoduls in to the original plug contacts of your vehicle tax equipment you increase the fun at driving and can even the Spritverbrauch lower!
Depending upon driving fashion up to 1 litre on 100 km.

When keeping the manufacturer defaults for the vehicle you obtain increase in output for your vehicle additionally up to 30%.
The vehicle warranty, which does not become exhaust gas values and thus the Kfz tax as well as your insurance classification affected.
In the opposite, you even receive a 1jaehrige warranty (and/or to 100,000 km engine run achievement) on engine, drive and transmission parts! When desired against surcharge also up to 3 years.
In addition you receive free TueV appraisals for our Chiptuning modules for your vehicle.

Forget the turbo-hole and enjoy you to acceleration, how you would not have considered them possible before with your vehicle! By improved injecting control with appropriate handling you lower even your Spritverbrauch!

Gladly we inform you about Chiptuning for your vehicle under 0231 – 880,840 0.

On our homepage under www.carguard.de receive besides still further information.

Price: 599,00 EUR

-----------------------------------------------------------------------------------

Luc

vasy
pasionat

Mesajde vasy » Mar 01-Ian-2008 15:21

sunt care fac mult mai ieftin, eu mi-am facut cu 200E

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Dum 20-Ian-2008 20:07

Mare grija! Sunt unii care intervin mecanic, si nu prea ar fi de dorit! Ideal ar fi sa se modifice doar softul, dar asta nu o poate face oricine, si bineinteles ca e mai scump!
Passion pour C5

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Dum 20-Ian-2008 20:16

mi se pare mie sau site-ul nostru are reguli impotriva promovarii OBD tuning si Chip tuning? au existat multe probleme cu masini noi al caror soft a fost modificat cu urmari dezastruase. si acum, sa fim realisti: chiar credeti ca un motor de 1,6 turbodiesel (fie el si hdi) poate scoate 135CP? eu am rezerve.
"If in doubt, flat out!"

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Lun 21-Ian-2008 01:17

mbc scrie:mi se pare mie sau site-ul nostru are reguli impotriva promovarii OBD tuning si Chip tuning? au existat multe probleme cu masini noi al caror soft a fost modificat cu urmari dezastruase. si acum, sa fim realisti: chiar credeti ca un motor de 1,6 turbodiesel (fie el si hdi) poate scoate 135CP? eu am rezerve.

Teoretic se pot obtine 130CP dar nu stie nimeni ce se va intampla daca-i folosesti la maxim! De regula cedeaza turbina... mai repede decat ar trebui...
Passion pour C5

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 21-Ian-2008 16:31

mbc scrie:mi se pare mie sau site-ul nostru are reguli impotriva promovarii OBD tuning si Chip tuning? au existat multe probleme cu masini noi al caror soft a fost modificat cu urmari dezastruase. si acum, sa fim realisti: chiar credeti ca un motor de 1,6 turbodiesel (fie el si hdi) poate scoate 135CP? eu am rezerve.

Poate sa scoata si 200... nu asta e problema. Adevarata problema e fiabilitatea. In mod cert este afectata. Cu cit un motor este mai fortat, cu atit fiabilitatea e mai mica.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Înapoi la “Citroen C5 I-II”