Revizie la 20.000Km
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- picieri
- pasionat
- Masina: C5-I 2002 80KW 2.0HDI
- 2: Corsa D 2007 60KW 1.2
Revizie la 20.000Km
Azi dimineata am dus masina la service sa fac revizia la 20.000KM. Am cumparat masina in iunie 2007 cu 132.000 si acuma am 149.800. Au schimbat ulei, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, filtru pole, 4 bujii, 2 discuri de frina fata, placutele de pe fata si suruburile de la capacu de pe motor=1313RON. Eu ma declar multumit de defectiuni si de pretul de reparat care bineteles include si manopera + masina dusa si adusa inapoi de la service.
Eh...nu e chiar asa rau.
Am un coleg care are un SEAT leon de un an de zile. Are cam 25000 de km. A schimbat de 3 ori discurile. Si cu toate testele de rigoare..adica pur si simplu nu puteau sa ii zica de la service de ce dupa 1000 de km de la schimbare tremura masina la franare mai puternica.
la un moment dat ii ziceau ca are el un stil de mers ciudat de se tocesc discurile :P I-au sugerat chiar sa nu mai mearga pe ploaie.
Si mie mi se pare super ok pretul avand in vedere si piesele inlocuite.
Am un coleg care are un SEAT leon de un an de zile. Are cam 25000 de km. A schimbat de 3 ori discurile. Si cu toate testele de rigoare..adica pur si simplu nu puteau sa ii zica de la service de ce dupa 1000 de km de la schimbare tremura masina la franare mai puternica.
la un moment dat ii ziceau ca are el un stil de mers ciudat de se tocesc discurile :P I-au sugerat chiar sa nu mai mearga pe ploaie.
Si mie mi se pare super ok pretul avand in vedere si piesele inlocuite.
Intr-adevar, depinde in cea mai mare masura de natura placutelor de frana, iar apoi de stilul de sofat! Eu am vazut discuri care au tinut si mai mult cu placute corespunzatoare si cu un stil echilibret de sofat! Multi cand coboara o panta scot pe liber si apasa frana pana se inrosesc discurile, dar totusi, sa le schimbi de 3 ori in 25.000 km mi se pare prea mult... doar n-ai avea placute din titan...
Passion pour C5
daca te uiti la discuri nici dupa 100.000 km "nu par sa fie folosite" de asta sunt sigur,
discurile de frana se uzeza in principal din cauza placutelor, puneti placute ieftine cu insertie metalica... schimbati discurile des, am patit-o, puneti placute cu insertie de carbon... va pot tine discurile (daca sunt noi) si 100.000 km in functie de cum le folositi
discurile de frana se uzeza in principal din cauza placutelor, puneti placute ieftine cu insertie metalica... schimbati discurile des, am patit-o, puneti placute cu insertie de carbon... va pot tine discurile (daca sunt noi) si 100.000 km in functie de cum le folositi